Νίκος Μουτσινάς: Τι απαντάει στις φήμες περί αντικατάστασης της Ελένης Μενεγάκη

Νίκος Μουτσινάς: Τι απαντάει στις φήμες περί αντικατάστασης της Ελένης Μενεγάκη

«Δεν θα είχα πάντως κάποιο πρόβλημα. Εννοώ ότι τα ξέρω τα παιδιά όλα...», λέει η παρουσιάστρια 

Νίκος Μουτσινάς: Τι απαντάει στις φήμες περί αντικατάστασης της Ελένης Μενεγάκη
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς και σχολίασε μεταξύ άλλων το κόψιμο της εκπομπής «Αυτά Είναι» την οποία παρουσίαζε η Μαρία Ηλιάκη αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά την Ελένη Μενεγάκη τις μέρες που θα βρίσκεται στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. 

«Τα κανάλια έχουν ένα δικό τους τρόπο να σκέφτονται. Φυσικά και μίλησα με τη Μαρία, δεν πετάει από τη χαρά της, ούτε έχει κρυφτεί σε έναν τάφο για να κλαίει. Τα έχουμε ζήσει αυτά! Κανείς δεν κάνει συνέχεια επιτυχία, γιατί θα ήταν και βαρετό από μια στιγμή και μετά. Από εκεί και πέρα, μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές, να κάνουμε κάτι και να μη μας βγει, οι συνθήκες να είναι διαφορετικές από αυτές που νομίζαμε όταν ξεκινούσαμε κάτι...», είπε για την διακοπή της εκπομπής του Σκάι.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη και είπε: «Τελικά είναι έγκυος; Μας το είπε; Γιατί το κράτησε πάρα πολύ καιρό, δεν μπορώ να μετρήσω τους μήνες. Τώρα πια χαιρετάει και το μωρό...», είπε και συμπλήρωσε για τις φήμες περί αντικατάστασης της παρουσιάστριας: «Όχι, δεν έχει γίνει κάποια πρόταση. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω, με τις ώρες που έχω τα γυρίσματα. Δεν θα είχα πάντως κάποιο πρόβλημα. Εννοώ ότι τα ξέρω τα παιδιά όλα...». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης