Νίκος Μουτσινάς: Ήθελα να φύγω από την τηλεόραση πριν κάνει εμετό ο άλλος

Νίκος Μουτσινάς: Ήθελα να φύγω από την τηλεόραση πριν κάνει εμετό ο άλλος

«Νομίζω λοιπόν ότι σε σχέση με αυτό και με το ότι για μένα ο κύκλος του Δέστε τους για μένα είχε κλείσει, ήταν σωστή η απόφαση μου»

Νίκος Μουτσινάς: Ήθελα να φύγω από την τηλεόραση πριν κάνει εμετό ο άλλος
Η απόφαση του τη φετινή χρονιά να μην αναλάβει την παρουσίαση κάποιας εκπομπής, τα επαγγελματικά σχέδια που είχε υπολογίσει, αλλά... «ναυάγησαν» αλλά και το «κόψιμο» της εκπομπής της Μαρίας Ηλιάκη ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε ο Νίκος Μουτισνάς στην κάμερα πρωινής εκπομπής.

«Η απόφαση μου ήταν φέτος να αφοσιωθώ σε ένα πράγμα σαν ιδιότητα, σαν ηθοποιός δηλαδή. Ήθελα να κάνω το σίριαλ και να κάνω και θέατρο. Το θέατρο, συνέβησαν διάφορα πράγματα, τσάκισε η δουλειά, δεν έγινε. Σκεφτόμουν κι έλεγα, θέλω λίγο να φύγω πριν κάνει εμετό ο άλλος, δηλαδή πριν πει ο άλλος «τον βαρεθήκαμε», θέλω να πει «άντε ρε που είναι να τον δούμε λίγο». Νομίζω λοιπόν ότι σε σχέση με αυτό και με το ότι για μένα ο κύκλος του Δέστε τους για μένα είχε κλείσει, ήταν σωστή η απόφαση μου», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Φυσικά, ρωτήθηκε και για την πολύ καλή του φίλη, Μαρία Ηλιάκη και το κόψιμο της εκπομπής της: «Τα κανάλια έχουν ένα τους τρόπο που σκέφτονται.Φυσικά και μίλησα με τη Μαρία, δεν πετάει από τη χαρά της, ούτε έχει κρυφτεί σε ένα τάφο για να κλαίει. Τα έχουμε ζήσει αυτά. Κανείς δεν κάνει συνέχεια επιτυχία γιατί θα ήταν και βαρετό από κάποια στιγμή και μετά και από εκεί και πέρα ναι, μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές, να μη μας βγαίνουν όπως τα έχουμε φανταστεί, οι συνθήκες να μην είναι αυτές που σκεφτόμασταν όταν ξεκινούσαμε κάτι».

Τέλος, μίλησε και για το YFSF, για το οποίο είχε κάνει συζητήσεις, αλλά τελικά δεν θα βγει τη φετινή σεζόν στον αέρα: «Είχα κάνει συζήτηση για να είμαι στο YFSF φέτος, δεν έχω συζητήσει για του χρόνου. Το YFSF το ήθελα πάρα πολύ φέτος επειδή δε θα έκανα καμία εκπομπή, θα ήθελα να το κάνω αυτό, μου αρέσει πάρα πολύ και η εκπομπή, έτσι κι αλλιώς. Τώρα για του χρόνου, επειδή είναι μια καινούρια χρονιά, δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, δεν έχω φτάσει στην επόμενη χρονιά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης