'Ελλη Κοκκίνου: Διασκέδασε στον Σχοινά!

'Ελλη Κοκκίνου: Διασκέδασε στον Σχοινά!


Η βραδινή έξοδος της τραγουδίστριας στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς

'Ελλη Κοκκίνου: Διασκέδασε στον Σχοινά!
Πολλά έχουν γραφτεί για τον επεισοδιακό χωρισμό της Έλλης Κοκκίνου από τον Διονύση Σχοινά, πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια. Η πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή, στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, έριξε από τα σύννεφα την Έλλη Κοκκίνου, που σύμφωνα με μία εκδοχή είχε χωρίσει από τον τραγουδιστή πριν από εφτά μήνες και σύμφωνα με μία χειρότερη, ήταν ακόμα ζευγάρι.

Το ψυχολογικό σοκ που υπέστη βλέποντας τον Διονύση Σχοινά να κάνει πρόταση γάμου σε μία άλλη γυναίκα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, την οδήγησε σε μία ήπια κατάθλιψη. Η Έλλη έχει δηλώσει για τον χωρισμό της από τον Διονύση: «Το έχουμε ξεπεράσει και συνεχίζουμε τις ζωές μας και καλά θα κάνουν να το ξεπεράσουν όσοι βλέπουν θέμα πίσω απ' αυτό» και ο Διονύσης αντίστοιχα:  «Αγαπώ την Ελλη πάρα πολύ ως άνθρωπο. Πέρασε κάποια στιγμή από τη ζωή μου και ζήσαμε πάρα πολύ καλά μαζί. Ενδιαφέρομαι για εκείνη και χαίρομαι να γνωρίζω ότι είναι καλά».
Κλείσιμο

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής, η Έλλη Κοκκίνου διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες από την έξοδό της με τον Παύλο Σταματόπουλο, με τους διαδικτυακούς της φίλους για να δείξει ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης