Σάκης Ρουβάς: Παντρεύτηκε κρυφά ή όχι την Κάτια Ζυγούλη;

Σάκης Ρουβάς: Παντρεύτηκε κρυφά ή όχι την Κάτια Ζυγούλη;

Τι απαντάει ο τραγουδιστής;

Σάκης Ρουβάς: Παντρεύτηκε κρυφά ή όχι την Κάτια Ζυγούλη;
Στο θέατρο «Χώρα» βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης«Κρίμα που είναι πόρνη», που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λιγνάδης. 

Ο τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες, που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν την πρεμιέρα,για τις εκλογές, τη μικρή περιπέτεια της υγείας του, που τον έκανε να ματαιώσει τις παραστάσεις του «Ηρακλή», ενώ ξεκαθάρισε αν έχει παντρευτεί κρυφά την μητέρα των παιδιών του. 

«Κόλλησα 3 ιώσεις! Αν ήταν μια δεν θα διακόπταμε την παράσταση, αλλά αυτό έγινε για δύο μέρες. Τώρα είμαστε έτοιμοι για όλους τους άθλους», είπε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε. 
 
Όσον αφορά την Κυριακή της 25ης Ιανουαρίου είπε: «Νομίζω αυτή τη φορά θα πάρω και τα τρία παιδιά μου μαζί. Πιστεύω ότι είναι η πιο σπουδαία στιγμή στην Δημοκρατία. Μέσα από την διαδικασία της ψηφοφορίας έχουμε εμείς την δύναμη στα χέρια μας να αλλάξουμε την ζωή μας. Να πάμε στην κάλπη με ανοιχτό μυαλό όχι με τόσο συναίσθημα αυτή τη φορά. Το συναίσθημα έρχεται και παρέρχεται - ακόμα και το δικαστήριο δικαιολογεί τον εν βρασμώ ψυχής - αλλά επειδή τη συνέπεια αυτού που θα κάνουμε την Κυριακή θα την έχουμε τέσσερα χρόνια ελπίζω να μας δώσει φώτιση ο Θεός και να επιλέξουμε, το εφικτό, το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε».

Τέλος ο Σάκης Ρουβάς ξεκαθάρισε πως δεν έχει παντρευτεί κρυφά την Κάτια Ζυγούλη αφού σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε: «Από ό,τι ξέρω όχι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης