Ιωάννα Λίλη: Γράφανε ότι χωρίζω με τον Θοδωρή επειδή βγήκα ένα βράδυ μόνη

Ιωάννα Λίλη: Γράφανε ότι χωρίζω με τον Θοδωρή επειδή βγήκα ένα βράδυ μόνη

Έτσι εξηγεί η παρουσιάστρια τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει 

Ιωάννα Λίλη: Γράφανε ότι χωρίζω με τον Θοδωρή επειδή βγήκα ένα βράδυ μόνη
Στο «Πρωινό» ΑΝΤ1 βρέθηκε η Ιωάννα Λίλη το πρωί της Τρίτης και μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει στο Μακεδονία TV  αλλά και για τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη. 

«Είμαι ερωτευμένη και θαυμάζω τον άντρα μου. Όπως κι εσείς φαντάζομαι... Είμαστε παντρεμένοι 8 χρόνια. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ο θαυμασμός στο πρόσωπο του άντρα. Και τον θαυμάζω τον άντρα μου, για αυτό που είναι και την προσωπικότητά του, από την πρώτη στιγμή», εξομολογήθηκε.

Ακόμη σχολίασε και τις φήμες που ήθελαν τον γάμο τους να περνάει κρίση με τους δυο τους να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο.
 
«Αν θυμάστε καλά, υπήρχε πολύ μεγάλος ντόρος γύρω από αυτό το θέμα. Γράφανε ότι χωρίζουμε και διάφορα τέτοια σενάρια. Ίσως επειδή ο κόσμος δεν με έχει συνηθίσει να βγαίνω βράδια ποτέ. Δεν το συνηθίζω επειδή δεν μου αρέσει. Έτυχε, λοιπόν, να πάω σε ένα show, σε μια παράσταση, μόνη μου, χωρίς τον Θοδωρή, με τη μαμά μου, την αδελφή μου και μία φίλη μου. Από εκεί πιστεύω ότι πυροδοτήθηκε μια συζήτηση. Ίσως αυτό τους ξένισε, επειδή δεν συνηθίζω να βγαίνω μόνη», εξήγησε το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης