Αυτοί είναι οι τυχεροί celebrities του 2015

Αυτοί είναι οι τυχεροί celebrities του 2015

Ποιοι έτυχαν το φλουρί;

Αυτοί είναι οι τυχεροί celebrities του 2015
Το 2015 θα είναι η χρονιά τους αφού σύμφωνα με την παράδοση όσοι κερδίζουν το φλουρί την πρωτοχρονιά έχουν την τύχη με το μέρος τους. 

Ποιοι επώνυμοι έκοψαν την βασιλόπιτα και κέρδισαν το φλουρί;

Κλείσιμο


H τύχη χαμογέλασε στις παρουσιάστριες του Alpha αφού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου έτυχαν το φλουρί. 

«Τυχερή και χαρούμενη! Νέα ημέρα, νέα ζωή», σχολίασε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στην λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε στο Instagram.

Αντίστοιχη φωτογραφία όμως δημοσίευσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και σχολίασε: «Κερδίσαμε το φλουρί, αλλά χάνουμε στα χαρτιά! Χρόνια πολλά».



Στην αγκαλιά του πατέρα της, κρατώντας το φλουρί πόζαρε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία έδωσε και τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους. «Καλή χρονιά σε όλους αγαπημένοι μου!!ευτυχισμένο το 2015..υγεία,χαρά κ επιτυχίες!!τα όνειρα σας ευχές μου...νιώθω πολύ χαρούμενη στην αγκαλιά του αγαπημένου μου μπαμπά κ..μόλις κέρδισα το φλουρί !!».
 



Στο κομμάτι της Βάσως Λασκαράκη έπεσε το φλουρί και η ηθοποιός πόσταρε στο διαδίκτυο μία σχετική φωτογραφία. Μάλιστα όπως σημείωσε είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το κερδίζει αφού έγραψε: «Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Είμαι τυχερό κορίτσι Ευτυχισμένο 2015».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης