Μάρκος Σεφερλής: Έκανε πρεμιέρα με την Έλενα Τσαβαλιά και το γιο του

Μάρκος Σεφερλής: Έκανε πρεμιέρα με την Έλενα Τσαβαλιά και το γιο του

Η παράσταση «Ο καλός, ο κακός και ο διάσημος» έκανε πρεμιέρα και ήταν όλοι εκεί

Μάρκος Σεφερλής: Έκανε πρεμιέρα με την Έλενα Τσαβαλιά και το γιο του
Μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό έκανε αυτή τη φορά πρεμιέρα ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος παρουσίασε στο κοινό την παράσταση που ετοίμαζε εδώ και μήνες με τίτλο «Ο καλός, ο κακός και ο διάσημος».

Ο κωμικός και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Mega έκανε πρεμιέρα στο πάλκο του κατάμεστου θεάτρου Περοκέ. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό του η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά και ο γιος του, Χάρης.

Μάλιστα, οι δυο τους λίγο πριν την υπόκλιση ανέβηκαν μαζί του στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν.

Κλείσιμο
Όσο για την υπόθεση του έργου; Φέτος το χειμώνα, το θέατρο Περοκέ μεταμορφώθηκε σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Εκεί μένει ο “καλός”, ένας γνωστός λυρικός ηθοποιός. Το σπίτι του όμως προσπαθεί να διαρρήξει ο “κακός”, που τυχαίνει να είναι και σωσίας του. Η ομοιότητα των δύο αυτών ηρώων και η συνύπαρξη διαφόρων άλλων προσώπων στον χώρο, δημιουργεί τεράστια μπερδέματα και παρεξηγήσεις, τις οποίες έρχεται να λύσει ο “διάσημος”... Τσακ Νόρις!

Το έργο υπογράφουν οι Μάρκος Σεφερλής και Στέλιος Παπαδόπουλο, ενώ πρωταγωνιστούν οι Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Στέλιος Κρητικός, Αρετή Ζαχαριάδου, Βασιλική Αγγέλη, Γιάννης Ζουμπαντής.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης