Μιχάλης Ρακιντζής: Στη Eurovision θα ξαναπήγαινα με το ίδιο τραγούδι

Μιχάλης Ρακιντζής: Στη Eurovision θα ξαναπήγαινα με το ίδιο τραγούδι

Πώς αιτιολόγησε τη δήλωσή του αυτή ο τραγουδιστής;

Μιχάλης Ρακιντζής: Στη Eurovision θα ξαναπήγαινα με το ίδιο τραγούδι
Για το πώς του έχουν φερθεί τα media, αλλά και την Eurovision μίλησε σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Μιχάλης Ρακιντζής. 

«Δεν περιμένω από τα media να μου φερθούν ούτε καλά, ούτε άσχημα. Πιστεύω ότι είναι ένας χώρος που κάνει τη δουλειά του, κρίνει ανά εποχές τι μπορεί να πουλήσει και τι δεν μπορεί να πουλήσει. Όταν κρίνουν ότι μπορούν να σε ξεσκίσουν αλλά θα πουλήσουν, θα το κάνουν χωρίς κανένα δισταγμό. Γνωρίζοντας λοιπόν αυτό το παιχνίδι αφού είσαι μέσα, ή το δέχεσαι ή δε το δέχεσαι», είπε αρχικά ο τραγουδιστής στην εκπομπή JoinUs.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στην Eurovision με το κομμάτι «S.A.G.A.P.O.», είπε: «Εγώ την απόσταση μου την είχα από το επόμενο πρωί. Αν έχω κάνει 1000 συναυλίες στη ζωή μου, ήταν η 1001. Η Eurovision είναι ένα συγκεκριμένο concept που πρέπει όποιος πηγαίνει να το γνωρίζει από πριν, ή να τον έχουν ενημερώσει για τι πρόκειται. Έπεσα έξω, γιατί νόμιζα πως είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού ας πούμε. Βλέπεις αμέσως ότι το παιχνίδι φεύγει από τη μουσική και πάει σε άλλα πράγματα, οπότε δύο περιπτώσεις υπάρχουν ή παίρνεις το αεροπλάνο και γυρίζεις πίσω, ή ζεις την εμπειρία σου και that' s it... Εάν ξαναπήγαινα θα πήγαινα με το ίδιο κομματι, γιατί μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που κυκλοφορούν ότι σε κάθε συναυλία το S.A.G.A.P.O δεν το ξεπερνάει κανένα κομμάτι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης