Σαμπρίνα: Είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό της

Σαμπρίνα: Είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό της

Μετά τις κατηγορίες, τις αγωγές και το διαζύγιο το πρώην ζευγάρι είναι και πάλι μαζί 

Σαμπρίνα: Είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό της
Μπορεί σε μερικούς να ακούγεται απίστευτο αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας η Σαμπρίνα και ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Λιαδέλης φαίνεται πως είναι και πάλι ζευγάρι. 

Οι δυο τους έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα, παντρεύτηκαν ενώ ακολούθησε ένα δύσκολο διαζύγιο. 

Το 2004 η τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης ενώ λίγο αργότερα η Σαμπρίνα έφερε στον κόσμο τον γιο τους Βαγγέλη. Η οικογενειακή ευτυχία όμως δεν κράτησε για πολύ αφού τέσσερα χρόνια μετά η τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων έναντι του πρώην συζύγου της καθώς και αίτηση διαζυγίου. 

Τι και αν τον χαρακτήριζε τότε «τσιγκούνη, ζηλιάρη, μαμάκια και γυναικά»; Φαίνεται πως σήμερα κάτι έχει αλλάξει αφού η τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγός της κάνουν μία καινούργια αρχή. 

Οι καβγάδες και οι οικονομικές διαφωνίες που είχαν φαίνεται πως έχουν περάσει στο παρελθόν και το μόνο που τους απασχολεί πια είναι ο 10χρονος γιος τους, που είναι και ο βασικότερος λόγος της επανασύνδεσής τους. 
Κλείσιμο

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σήμερα δεν ζει στην Αθήνα αλλά στον Βόλο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά μιας και διατηρεί ένα δικό του cafe bar στην πόλη. 

Μάλιστα λέγεται πως κάθε φορά που επισκέπτεται την πρωτεύουσα προκειμένου να δει τον μικρό Βαγγέλη τον φιλοξενεί η πρώην σύζυγός του.

Ακόμη ακούγεται πως ο Παναγιώτης Λιαδέλης σκοπεύει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Αθήνα ανοίγοντας μια αντίστοιχη επιχείρηση. 

Από την μεριά της η Σαμπρίνα αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί ενώ φέτος δοκίμασε και τις υποκριτικές της ικανότητες μιας και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Νοικοκυρές του Facebook». 

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο πρώην μπασκετμπολίστας κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό την επανασύνδεσή τους ωστόσο η Σαμπρίνα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύζυγό της τονίζοντας πως είναι τυπικός σε όλες τις υποχρεώσεις του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης