Ελένη Καστάνη: Αρνήθηκα να παίξω στο “50- 50”

Ελένη Καστάνη: Αρνήθηκα να παίξω στο “50- 50”

Ελένη Καστάνη: Αρνήθηκα να παίξω στο  “50- 50”
Για τις σειρές που έχει συμμετάσχει, αλλά και το «50- 50 του Mega στο οποίο αρνήθηκε να συμμετάσχει μίλησε η Ελένη Καστάνη στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».
 
«Δεν έχω κάνει μεγάλες σειρές. Δεν έχω κάνει, για παράδειγμα, το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Έχω αρνηθεί –αλλά δεν έφταιγα- το “50- 50”. Μη με κατηγορείς, δεν έφταιγα. Μου το πρότειναν με άλλη διανομή, μεγαλύτερης ηλικίας. Θεώρησα ότι δεν έδενα υποκριτικά με αυτή την ηλικία. Δεν ήταν με τους ηθοποιούς που είδαμε τελικά. Όταν είδα το τρέιλερ είπα “αυτοί ήταν τελικά;”. Ήταν άλλοι ηθοποιοί, μεγαλύτερης ηλικίας, πολύ καλοί» παραδέχθηκε η ηθοποιός.

Όσο για το γιατί ναυάγησε η εκπομπή που θα παρουσίαζε στο Star, πριν λίγα χρόνια; Η Ελένη Καστάνη απάντησε: «Έχω δεχθεί πολλές προτάσεις για εκπομπές! Η τελευταία ήταν για μια εκπομπή μαγειρικής στο Star. Πήγαμε, κάναμε έναν πιλότο και τρελαθήκανε. Αλλά για να σου πω την αλήθεια, ζήτησα χρήμα. Είπα ότι για να βγω στην τηλεόραση να μαγειρεύω, θα πάρω κάποια χρήματα. Δεν θα το κάνω για ένα κομμάτι ψωμί. Ζήτησα κάποια χρήματα απαγορευτικά μάλλον».
Κλείσιμο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης