Μάκης Πουνέντης-Ελένη Τσολάκη: Νέα κόντρα στη σόουμπιζ

Μάκης Πουνέντης-Ελένη Τσολάκη: Νέα κόντρα στη σόουμπιζ

«Έδινα καραμέλες στην Τσολάκη γιατί μύριζε η ανάσα της»

Μάκης Πουνέντης-Ελένη Τσολάκη: Νέα κόντρα στη σόουμπιζ
Την είπε στην Ελένη Τσολάκη μέσα από την εκπομπή «Αυτά Είναι» ο Μάκης Πουνέντης ο οποίος έγινε έξαλλος με τις πρωινές δηλώσεις της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Μega με Μία» και στην ενότητα του Δημήτρη Ουγγαρέζου, «Ougachallange». 

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή τα πράγματα. Το πρωί της Παρασκευής η Ελένη Τσολάκη δήλωσε μεταξύ άλλων πως θα προτιμούσε να πέσει το κινητό της στην τουαλέτα παρά να συνεργαστεί και πάλι με τον Μάκη Πουνέντη.

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε τον παρουσιαστή που το μεσημέρι της Παρασκευής αποκάλυψε για την Ελένη Τσολάκη όχι και τόσο κομψές λεπτομέρειες για την καθημερινότητά της, την εποχή που συνεργάζονταν. 

Κλείσιμο

«Τι είπε το θηλυκό, τι είπε η κοπέλα; Είπε ότι είναι καλύτερο να πέσει το κινητό της στην τουαλέτα με το να συνεργαστεί μαζί μου;», αναρωτήθηκε ο Μάκης Πουνέντης για να πετάξει λίγο αργότερα τα βέλη του στην Ελένη Τσολάκη.

«Ελένη Τσολάκη θλίβομαι ειλικρινά λυπάμαι για τη συμπεριφορά αυτή, ειλικρινά γιατί εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο πολύ σε πρόσεχα και σε περιποιούμουν, τέσσερις μήνες συνεργαζόμασταν, τόσο σε άντεξα. Ξεχνάς Ελένη Τσολάκη το πρωί που ερχόσουν στην εκπομπή και μύριζε η ανάσα σου και είχα τις μέντες και σου έδινα την καραμελίτσα για να μην ξεφτιλιστείς στους συνεργάτες σου, ξεχνάς που ερχόσουν με τα σκισμένα τζιν χειμώνα καιρό και κάλυπτα τα μπουτάκια σου για να ζεσταθείς και μου φέρεσαι έτσι και λες ότι προτιμάς να μην ξανασυνεργαστείς μαζί σου; Ελένη με πίκρανες,με πίκρανες πολύ, δεν πειράζει», είπε. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης