Δήμητρα Ματσούκα: Πήρε θέση στην κόντρα Ρουβά-Διαβάτη

Δήμητρα Ματσούκα: Πήρε θέση στην κόντρα Ρουβά-Διαβάτη

«Έχω δει την παράσταση και ο Σάκης ήταν εξαιρετικά σοβαρός σε αυτό που έκανε»

Δήμητρα Ματσούκα: Πήρε θέση στην κόντρα Ρουβά-Διαβάτη
Στα «Καρντάσιανς» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής η Δήμητρα Ματσούκα και εξήγησε γιατί απέχει από την τηλεόραση.

Η ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε δεν δίστασε να σχολιάσει και την κόντρα ανάμεσα στην Χρυσούλα Διαβάτη και τον Σάκη Ρουβά. 

«Κάπου νομίζω ότι οι άνθρωποι που βγαίνουν συχνά στην τηλεόραση είναι λίγο banal» εξήγησε η γνωστή ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε: «Τηλεόραση δεν έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια, ήταν το 2011. Μπορεί τα τελευταία 15 χρόνια να έχω κάνει τρεις σειρές μόνο, αλλά η τελευταία ήταν σχετικά πρόσφατα», είπε για την απουσία της από την μικρή οθόνη.

Κλείσιμο
Η ηθοποιός πήρε θέση και στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε με αφορμή την βράβευση του Σάκη Ρουβά και είπε: «Είναι ένα ζήτημα λεπτών ισορροπιών.  Μάλλον η Χρυσούλα Διαβάτη έχει κάποια αντίρρηση με την κριτική επιτροπή. Έχω δει την παράσταση και ο Σάκης ήταν εξαιρετικά σοβαρός σε αυτό που έκανε. Αν με ρωτάς αν η βράβευση για καλύτερη ερμηνεία αρχαίου δράματος ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεν μπορώ να στο πω γιατί δεν έχω δει όλες τις ερμηνείες αυτής της χρονιάς. Επίσης, δεν ανήκω στην κριτική επιτροπή. Η αλήθεια πρέπει να είναι κάπου στη μέση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης