Ηλίας Ψηνάκης: Σκέφτομαι να κάνω την Angelina Jolie πρέσβειρα του Μαραθώνα

Ηλίας Ψηνάκης: Σκέφτομαι να κάνω την Angelina Jolie πρέσβειρα του Μαραθώνα

Πραγματοποιήθηκε η avant premiere της ταινίας «Unbroken» που σκηνοθέτησε η χολιγουντιανή ηθοποιός

Ηλίας Ψηνάκης: Σκέφτομαι να κάνω την Angelina Jolie πρέσβειρα του Μαραθώνα
Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Πέμπτης ο Ηλίας Ψηνάκης υποδέχτηκε εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και δημότες του Μαραθώνα, όπου εκτελεί τους τελευταίους μήνες χρέη δημάρχου, στην avant premiere της ταινίας «Unbroken» την οποία έχει σκηνοθετήσει η Αngelina Jolie. 

Όπως τόνισε ο Ηλίας Ψηνάκης, λίγο πριν περάσει στην κινηματογραφική αίθουσα για να παρακολουθήσει για πρώτη φορά την ταινία, η χολιγουντιανή ηθοποιός όντως δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας της στην Ελλάδα, εξαιτίας της ανεμοβλογιάς που την ταλαιπωρεί. 

«Δεν ήρθε γιατί έπαθε ανεμοβλογιά και δεν θα πάει ούτε στην πρεμιέρα στο Λος Άντζελες, ούτε στο Βερολίνο», είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα και συμπλήρωσε: «Σκεφτόμαστε να κάνουμε την Angelina Jolie πρέσβειρα του Μαραθώνα στον κόσμο γιατί κάνει καλό και στον Τουρισμό».
Κλείσιμο



Στα άμεσα πλάνα του είναι να δημιουργήσει, σε συνεργασία πάντα με την υπουργό Τουρισμού ένα «Marathon film office», δηλαδή να αξιοποιήσει την περιοχή, τις βίλες, την ακτογραμμή ακόμα και την αμερικανική βάση, δημιουργώντας πλατό για διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές ώστε να γίνει ο Μαραθώνας μία σύγχρονη κινηματογραφική βιομηχανία με τεράστια οφέλη στον τουρισμό και συνακόλουθα στην οικονομία. 

Μιας και η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην 7η τέχνη δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον δήμαρχο για το παρασκήνιο της βράβευσης του Σάκη Ρουβά στα βραβεία «Κάρολος Κουν».



Τι λέει ο ίδιος για τον παλιό του συνεργάτη; «Νομίζω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει και το κοινό κρίνει δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει θέμα, άμα δεν σ’ αρέσει δεν πας να τον δεις», σημείωσε. 

Αφού ήπιε το κρασί του έξω από την αίθουσα προβολής όπου είχε στηθεί μπουφές για τους προσκεκλημένους του, ο Ηλίας Ψηνάκης απόλαυσε το «Unbroken», μία πραγματική ιστορία αθλητικού περιεχομένου η οποία λέγεται πως θα είναι υποψήφια για Όσκαρ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης