Δημήτρης Λιγνάδης: «Ο Σάκης Ρουβάς ήταν υπόδειγμα ταπεινότητας»

Δημήτρης Λιγνάδης: «Ο Σάκης Ρουβάς ήταν υπόδειγμα ταπεινότητας»

Ο σκηνοθέτης εξηγεί γιατί επέλεξε το Σάκη Ρουβά ως Διόνυσο και πλέκει το εγκώμιο του διάσημου τραγουδιστή

Δημήτρης Λιγνάδης: «Ο Σάκης Ρουβάς ήταν υπόδειγμα ταπεινότητας»
Μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ένα από τα πρόσωπα των ημερών πήρε θέση για ακόμα μια φορά στην κόντρα Διαβάτη - Ρουβά.
«Ήξερα ότι επιλέγοντας τον Σάκη γι' αυτή την παράσταση θα τα ακούσω. Επέλεξα τον Σάκη γιατί ήθελα αυτός ο Διόνυσος, σε αυτή την παράσταση να έχει τα στοιχεία που έχει ένας star όπως ο Σάκης Ρουβάς... Όμορφος, μαγνητικός με... groupies και αντιπάλους», τόνισε ο σκηνοθέτης. 

Εξηγώντας γιατί επέλεξε το Σάκη Ρουβά για το ρόλο του Διόνυσου, ο Δημήτρης Λιγνάδης εξήγησε ότι η παράσταση «βασίστηκε αρκετά πάνω στη μουσική εικόνα και ήθελα ο Διόνυσος να έχει το αποτύπωμα στη σκηνή που έφερε ο Ρουβάς on stage. Τον Ρουβά τον είχα δει και είχε μια δαιμονική δυναμική πάνω στη σκηνή και είχα πει ότι αυτός ο άνθρωπος αν δουλέψουμε μαζί και καταφέρει να καλύψει τις όποιες ελλείψεις είχε στον τομέα της υποκριτικής, θα κάνει σε αυτή την παράσταση έναν καταπληκτικό Διόνυσο». Ο Δημήτρης Λιγνάδης χαρακτήρισε τον Σάκη Ρουβά «υπόδειγμα ταπεινότητας», συμπληρώνοντας ότι «ξεπέρασε ακόμα και τις δικές μου προσδοκίες. Ο Σάκης ήταν υπόδειγμα ταπεινότητας την ώρα που δουλεύει, αυτοακύρωσης και εργατικότητας».

Όσο για τη βράβευση; «Το θέμα της βράβευσης του Σάκη είναι θέμα του ιδίου και της επιτροπής. Εμένα η ενασχόληση μου με τον Ρουβά έχει αρχίσει και έχει ολοκληρωθεί εδώ και δύο χρόνια που τον επέλεξα», είπε.
Κλείσιμο

Τέλος, ρωτήθηκε και για  κόντρα με την Χρυσούλα Διαβάτη, για την οποία απάντησε: «Η Χρυσούλα είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και όλο αυτό που έγινε εγώ το ξεκίνησα ένα βράδυ στο facebook και έγινε σίριαλ. Στο μόνο πράγμα που είχα αντίρρηση ήταν στο θέμα της αστυνόμευσης της ελευθερίας της έκφρασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης