Άρης Πλασκασοβίτης: «Για ποιόν λόγο να αποδεικνύω στον καθένα τι είμαι;»

Άρης Πλασκασοβίτης: «Για ποιόν λόγο να αποδεικνύω στον καθένα τι είμαι;»

«Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι με αυτή την κατηγορία ανθρώπων, που περνούν όλη τους την ζωή μπροστά στο Facebook και την τηλεόραση γιατί τρέφονται από τους επώνυμους»

Άρης Πλασκασοβίτης: «Για ποιόν λόγο να αποδεικνύω στον καθένα τι είμαι;»
Τη δική τους απάντηση σε όσους λένε ότι είναι ομοφυλόφιλος έδωσε μέσα από την τελευταία του συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Άρης Πλασκασοβίτης.

«Επί εποχής “Your Face Sounds Familiar” διάβασα διάφορα σχόλια από ανθρώπους που δεν με ήξεραν ακόμη και δεν γνώριζαν αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της δουλειάς. Ορισμένοι με αποκάλεσαν “ατάλαντο”, άλλοι “ψωνάρα”, ενώ κάποιοι, όταν υποδήθηκα την Μπιγιόνσε ή την Κέιτι Πέρι, προχώρησαν σε ακόμα πιο βλακώδεις χαρακτηρισμούς», δήλωσε ο νεαρός τραγουδιστής στο «Εγώ Weekly».

Και έδωσε τη δική του απάντηση: «Δεν θα κάτω να αναλωθώ απαντώντας σε σχόλια τα οποία κοινοποιήθηκαν από ανθρώπους που δεν βούτηξαν την γλώσσα τους στο μυαλό. Κάποιοι κρίνουν εύκολα, χωρίς να γνωρίζουν τον άλλον. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι με αυτή την κατηγορία ανθρώπων, που περνούν όλη τους την ζωή μπροστά στο Facebook και την τηλεόραση γιατί τρέφονται από τους επώνυμους. They need to get a life!».

Κλείσιμο
«Για ποιόν λόγο να αποδεικνύω στον καθένα τι είμαι;», είπε κλείνοντας, χαρακτηρίζοντας «σοκαριστικό, επώδυνο και ψυχοφθόρο» το να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης