Ζέτα Δούκα: Για πολλά χρόνια φοβόμουν να κάνω παιδί

Ζέτα Δούκα: Για πολλά χρόνια φοβόμουν να κάνω παιδί

Γιατί συγκινήθηκε η ηθοποιός on air

Ζέτα Δούκα:  Για πολλά χρόνια φοβόμουν να κάνω παιδί
Για το αν σκέφτεται να γίνει μητέρα, αλλά και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μίλησε η Ζέτα Δούκα το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ».  

«Είναι εύλογη ερώτηση -κι αυτό έλεγα και σε μια άλλη εκπομπή που είχα πάει και παρεξηγήθηκα λίγο, ότι είναι στο top 3 των ερωτήσεων που κάνουν σε μια γυναίκα ανεξαρτήτως σε ποια ηλικία βρίσκεται. Θα σου μιλήσω ειλικρινά, για πάρα πολλά χρόνια φοβόμουν γιατί θεωρούσα και ακόμα θεωρώ ότι η απόκτηση ενός παιδιού είναι πολύ μεγάλη απόφαση και μεγάλη ευθύνη», είπε αρχικά η ηθοποιός μιλώντας με τον Μάρκο Σεφερλή και συνέχισε: «Και επειδή έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που προσπαθούσε να με καταλάβει, ήμουν ένα δύσκολο παιδί και τελικά σε κάποια πράγματα δεν τα καταφέραμε να συνεννοηθούμε -τα καταφέρνουμε τώρα αλλά τότε δεν τα καταφέρναμε- οπότε βλέπω τι προέκυψε μετά από αυτό. Ακόμη βλέποντας τι γίνεται στον κόσμο και γιατί γεννιούνται τα παιδιά -και τα περισσότερα παιδιά βλέπω ότι γεννιούνται από λάθος λόγους και βγαίνουν πολλά παιδιά δυστυχισμένα-  δεν έπαιρνα αυτή την ευθύνη, φοβόμουν. Όσο μεγαλώνεις γίνεται φοβία. Ωστόσο τα παιδιά τα θεωρώ ευτυχία και θεωρώ ότι προορισμός του ανθρώπου είναι να κάνει παιδιά αν και εφόσον βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες. Και στο λέω γιατί ακούω πάντα τον εαυτό μου σε αυτά που μου λέει, τον ρωτάω πάντα και θέλω να παίρνω τις καλύτερες απαντήσεις από αυτόν, τους τελευταίους μήνες νιώθω περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να γίνω μητέρα. Ελπίζω να αξιωθώ και να βρω αυτό που ψάχνω και μέσα και έξω μου, αυτό το μητρικό καμπανάκι ή ένστικτο που απέρριπτα, έχω αρχίσει και το νιώθω. Δεν ξέρω γιατί, βλέπω παιδιά και νιώθω ότι συγκινούμαι περισσότερο».
 
Όταν, στη συνέχεια, ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά και εφηβικά της χρόνια σχολιάζοντας πως «θα δώσεις στο παιδί σου όλα αυτά που ήθελες να έχεις και δεν είχες, γιατί πέρασες δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια», η Ζέτα Δούκα δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης