Η Ελεονώρα Μελέτη και οι ψευδείς ειδήσεις

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι ψευδείς ειδήσεις

Το πείραμα της παρουσιάστριας

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι ψευδείς ειδήσεις
Αφιερωμένο στο «gossip» ήταν το «Hashtag» αυτής της εβδομάδας με την Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε
 να καλησπερίζει τους τηλεθεατές, ενημερώνοντάς τους για το θέμα της εκπομπής.

«Καλησπέρα σας, είστε στο “Hashtag”. Οι περισσότεροι, κυρίως οι νέοι, όχι μόνο γνωρίζετε αλλά χρησιμοποιείτε το hashtag διαρκώς. Ετυμολογικά και ακριβής μετάφραση στα ελληνικά δεν υπάρχει. Το hashtag μετατρέπει μια λέξη, μια έννοια σε θέμα συζήτησης στο twitter, στο facebook και στα άλλα social media, όταν προηγείται της λέξης το σύμβολο της δίεσης. Έτσι και αυτή η εκπομπή κάθε φορά θα κάνει hashtag μια διαφορετική λέξη. Γιατί κάθε λέξη τη βιώνεις καλύτερα μέσα από ιστορίες. Απόψε κάνουμε hashtag την λέξη “ gossip ”», είπε αρχικά η παρουσιάστρια παρουσιάζοντας αφιέρωμα στη «χρυσή εποχή» της μεσημεριανής ζώνης, όταν σε αυτή μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον οι εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου, της Χριστίνας Λαμπίρη και της Κατερίνας Καραβάτου, αλλά και στα τηλεοπτικά προϊόντα που είχαν προηγηθεί ή ακολούθησαν αυτών, όπως το «Κάτσε Καλά» και το «Αξίζει να το δεις» του ΑΝΤ1, αλλά και το «Δέστε Τους» του Alpha. 
 
Κλείσιμο
Δημοσιογράφοι, αλλά και πανελίστες που υπηρέτησαν τη μεσημεριανή ζώνη και το gossip, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για την ιδιαίτερη αυτή τηλεοπτική μόδα εκείνης της εποχής, που χάθηκε μέσα στην κρίση δίνοντας τη θέση της στο διαδίκτυο.
 
Κλείνοντας η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Θέμη Μάλλη, «κατασκεύασαν» μια ψευδή είδηση που αφορούσε την ίδια. Οι δυο συνεργάτες έφτιαξαν ένα blog και παρουσίασαν ως αποκλειστική είδηση ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα συμμετάσχει στο Ιταλικό «Dancing With The Stars». 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης