Ασλανίδου - Καμπουράκης: Τι έρωτας και αυτός!

Ασλανίδου - Καμπουράκης: Τι έρωτας και αυτός!

Φουντώνει ο έρωτας της τραγουδίστριας με τον νεαρό φοιτητή!

Ασλανίδου - Καμπουράκης: Τι έρωτας και αυτός!
Σε μερικές ημέρες, κλείνουν ένα χρόνο μαζί, αλλά όπως φαίνεται ο έρωτάς τους είναι σα να είναι στις πρώτες ημέρες της σχέσης τους. Ο λόγος για την Μελίνα Ασλανίδου και τον σύντροφό της, Μιχάλη Καμπουράκη, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε πρόσφατη έξοδό τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. 

Ντυμένοι casual και με πολύ καλή διάθεση, το ζευγάρι έφτασε μαζί στο νυχτερινό κέντρο, λίγο μετά το τέλος της εμφάνισης της τραγουδίστριας στο «Διογένης Studio», όπου εμφανίζεται, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Μάλιστα, σύμφωνα με τη real, ο νεαρός φοιτητής την περίμενε στο καμαρίνι της μέχρι να τελειώσει το πρόγραμμά της και να βγουν για να διασκεδάσουν.

Ο Μιχάλης, ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης, ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη λόγω των σπουδών του στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Το προηγούμενο διάστημα που η Μελίνα εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να βλέπεται καθημερινά. Αλλά και τώρα που η τραγουδίστρια επέστρεψε στην Αθήνα, εκείνος κάνει συχνά το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα για να βρεθεί κοντά της.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης