Οι πορνοστάρ που σκηνοθέτησε η Μελέτη στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ

Οι πορνοστάρ που σκηνοθέτησε η Μελέτη στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ

Πώς ήταν η Ελεονώρα Μελέτη ως σκηνοθέτης πορνογραφικών ταινιών; - Οι σκηνές που έγιναν και δεν προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής της

Οι πορνοστάρ που σκηνοθέτησε η Μελέτη στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ
Καλεσμένοι ήταν το βράδυ της Τρίτης στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ οι δύο πορνοστάρ των οποίων την ταινία σκηνοθέτησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δυο τους μίλησαν στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού για όλα όσα έζησαν και ζουν μέσα στα στούντιο που γυρίζονται οι ερωτικές ταινίες.

Κλείσιμο


Η Ίνα είπε ότι η Ελεονώρα Μελέτη, για πρώτη φορά, ήταν μια χαρά σκηνοθέτης, ενώ τόνισε ότι υπάρχει πάντα σκηνοθέτης σε αυτές τις ταινίες.

Από την άλλη, ο Τεό είπε ότι όταν βρισκόταν η Ελεονώρα Μελέτη μέσα στο χώρο μπερδευόταν για το αν πρέπει να κοιτάει την παρτενέρ του ή εκείνη.



Μάλιστα οι δύο πορνοστάρ που ήταν καλεσμένοι στο πλατό είναι και στη ζωή ζευγάρι και ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει ζήλια ανάμεσα τους. «Όταν είχα πάει εγώ για πρώτη φορά με άλλη γυναίκα να γυρίσω ταινία είχε έρθει και η Ίνα και είδε πώς είναι τα πράγματα. Εκείνη την ώρα δεν μπορείς να ζηλέψεις, υπάρχουν τόσα πολλά άτομα, είναι άλλα πράγματα στο μυαλό σου, το βλέπεις επαγγελματικά αυτό. Δεν έχει συναισθήματα και δεν πηγαίνεις εκεί με τα λουλούδια και το δώρο και μετά της λες να έρθει σπίτι σου. Άπλα πηγαίνουμε εκεί, κάνουμε τη δουλειά μας που πιστεύω ότι είναι πολύ καλή. Αλλά δεν μπορεί να υπάρχει ζήλια», τόνισε ο Τεό.

Από την άλλη, η Ίνα είπε: «Η πρώτη μας ταινία ήταν μαζί με τον Τεό».

Παρ' όλαυτα και οι δυο τους τόνισαν ότι έχουν κανονικά σεξουαλικές σχέσεις και στο σπίτι πέρα από αυτές που έχουν μέσα στο πλατό.


Όσο για την Ελεονώρα; «Ήταν πολύ άνετη, δεν το περίμενα» είπε η Ίνα και συμφώνησε μαζί της και ο σύντροφος της.

Ο Τεό είπε μάλιστα ότι υπήρχαν και άλλες σκηνές που δεν έχουν προβληθεί και εκεί φαίνεται ότι στην παρουσιάστρια του Έψιλον άρεσε πολύ αυτό που έκανε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης