Τι έγινε στο Dancing της Κυριακής;

Τι έγινε στο Dancing της Κυριακής;

Η Φαίη Σκορδά χόρεψε στο πλατό κάνοντας μια guest χορευτική εμφάνιση και έκλεψε τις εντυπώσεις - Ποιο ζευγάρι αποχώρησε

Τι έγινε στο Dancing της Κυριακής;
Με χριστουγεννιάτικη διάθεση ξεκίνησε το 8ο live του DWTS, με χορευτές ντυμένους ξωτικά να διασκεδάζουν το κοινό λίγο πριν μπει στο πλατό η Δούκισσα Νομικού, αυτή τη φορά συνοδευόμενη από τον... Άγιο Βασίλη. 

Κατά την διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν και τα απρόοπτα αφού ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έχασε τα βήματά του ενώ η Μαρία Ηλιάκη έδειχνε αρκετά δυσαρεστημένη από την βαθμολογία των κριτών. Τελικά από το σόου αποχώρησε ο Θάνος Πετρέλης.

Κλείσιμο


Τις εντυπώσεις έκλεψε η Φαίη Σκορδά που ανέβηκε στις πουέντ δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό στο παρκέ του χορευτικού σόου του ΑΝΤ1. 

Τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια της παρουσιάστριας είπε και η κριτική επιτροπή ενώ η Γκαλένα Βελίκοβα χειροκρότησε το κουράγιο της κάνοντας μεταμεσονύκτιες πρόβες τις τελευταίες δύο εβδομάδες. 





Μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής της εμφάνισης η Φαίη Σκορδά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εμπειρία της στο χορευτικό σόου. 

«Ήταν πολύ ωραία και άξιζε τον κόπο, δεν ξέρω πως βγήκε εάν έκανα κάποια λάθη ή αν ήταν πολύ ωραίο», είπε η Φαίη Σκορδά.









Η παρουσιάστρια τόνισε ακόμα πως θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια στο Κιλκίς μιας και η ίδια έκανε μπαλέτο για αρκετά χρόνια. Ωστόσο όταν ήταν 15 ετών σταμάτησε τις προπονήσεις της.

Η Φαιη εμφανίστηκε με λευκό φόρεμα και όπως είπε είχε 19 δευτερόλεπτα για να αλλάξει και να φορέσει την μαύρη στολή μπαλαρίνας.

Πόσο εύκολο ήταν να ανέβει και πάλι στις πουέντ μετά από τόσο χρόνια;
«Δεν είναι δύσκολο αλλά το μπαλέτο θέλει περισσότερη προπόνηση», είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε βίντεο από τη βραδιά:



































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης