«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η Μπέτυ Μαγγίρα μεταμορφώνεται σε σέξι αστυνομικό

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η Μπέτυ Μαγγίρα μεταμορφώνεται σε σέξι αστυνομικό

Για τις ανάγκες της σειράς 

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η Μπέτυ Μαγγίρα μεταμορφώνεται σε σέξι αστυνομικό
Guest εμφάνιση στο «Mην αρχίζεις τη μουρμούρα» κάνει αυτή την Τρίτη η Μπέττυ Μαγγίρα. Η ταλαντούχα ηθοποιός γίνεται αστυνομικός για τις ανάγκες της αγαπημένης σειράς, μπαίνει ανάμεσα στη Βούλα και τον Ηλία και φέρνει τα πάνω-κάτω! 

Στο επεισόδιο της Τρίτης 16 Δεκεμβρίου, στις 21:00.
Μία πανέμορφη αστυνομικός συλλαμβάνει τον Ηλία για κάτι που δεν έκανε. Σύντομα όμως, ο Ηλίας ανακαλύπτει έκπληκτος πως δεν πρόκειται για αστυνομικό μα για stripper που ήρθε σε λάθος διεύθυνση. Σίγουρος πως η Μαρίνα δεν πρόκειται να πιστέψει πως όλα είναι μια τρελή παρεξήγηση, ο Ηλίας στήνει ένα ακόμα πιο τρελό παραμύθι.

Κάποια νυχτερινά τηλεφωνήματα με απόκρυψη εξάπτουν την περιέργεια της Βούλας και μεγαλώνουν την ανησυχία του Μηνά σχετικά με το τι τον περιμένει αν η περιέργεια αυξάνεται με τα χρόνια που περνάνε. Από την άλλη, η Βούλα εκμεταλλεύεται την απροσεξία του, για να του εκμαιεύσει δολίως τη συγκατάθεση του για το επόμενο ταξίδι τους στην Τουρκία.
Κλείσιμο

Η Βάσω κάνει παράπονα στον Χάρη πως δεν επικοινωνούν και χωρίς επικοινωνία, δεν προχωράει η σχέση. Ο Χάρης βαριέται τις κουβέντες για την σχέση κι η Βάσω αποφασίζει να του κόψει το σεξ για δυο βδομάδες για να τον αναγκάσει να μιλήσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης