Γκάφα ολκής του Ρουμπινί που μέσω tweet έψαχνε... “γυναικεία συντροφιά”

Γκάφα ολκής του Ρουμπινί που μέσω tweet έψαχνε... “γυναικεία συντροφιά”

Πώς μπερδεύτηκε ο διάσημος οικονομολόγος και κοινοποίησε τις... ορέξεις του σε 321.000 followers! - “Γνωστός” για τις προτιμήσεις του σε αιθέριες υπάρξεις με λιγοστές αναστολές – Δείτε σχετικές φωτογραφίες από παλαιότερες... “εξορμήσεις” του!

Γκάφα ολκής του Ρουμπινί που μέσω tweet έψαχνε... “γυναικεία συντροφιά”
Εφεξής όταν θα μιλάμε για γκάφα ολκής θα μπορούμε να αναφερόμαστε στο πάθημα του νομπελίστα οικονομολόγου Νουριέλ Ρουμπινί.

Ο επονομαζόμενος και “Κασσάνδρα” των αγορών διάσημος οικονομολόγος, γνωστός εκτός των άλλων και για την αδυναμία του στο γυνακείο φύλο και στην πολυτελή διαβίωση, έκανε ένα μοιραίο λάθος που έκανε αστραπιαία το γύρο του κόσμου και τον εξεθεσε στα μάτια των χιλιάδων follower του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Κλείσιμο


Συγκεκριμένα ο κ. Ρουμπινί βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Σικάγο, όπου παρέστη σε οικονομικό συνέδριο και έδωσε μια σειρά από ομιλίες. Στο περιθώριο των υποχρεώσεών του συναναστράφηκε με φίλους του, έναν εκ των οποίων θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά και παράλληλα να του ζητήσει τη βοήθειά του για να βρει... γυνακεία συντροφιά. Μόνο που μπερδεύτηκε και αντί να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα (direct message), ανήρτησε το μήνυμα απευθείας στο Twitter, συνεπώς το κοινοποίησε και στους 321.000 followers του!



Το επίμαχο μήνυμα έγραφε: «Wenjie, χάρηκα που σε είδα χθες. Είμαι στο Σικάγο για δουλειά. Ελεύθερος απόψε. Ξέρεις καυτές κοπέλες που να είναι διαθέσιμες για δείπνο και ποτά; Ενημέρωσέ με...»



Όταν κατάλαβε τη γκάφα του ο κ. Ρουμπινί έσπευσε να διαγράψει το επίμαχο tweet, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει, καθώς κάποιοι πιο γρήγοροι, κατάφεραν να αποθηκεύσουν το μήνυμα. Και όχι μόνο. “Θυμήθηκαν” να αναρτήσουν και μια σειρά από παλαιότερες φωτογραφίες του μίστερ Ρουμπινί με “καυτή” συντροφιά και σε πόζες που δεν συνάδουν με το προφίλ ενός παγκοσμίου φήμης οικονομολόγου και επιφανούς διαχειριστή κεφαλαίων...









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης