Λάμπης Λιβιεράτος στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: Ο Νίνο μου στάθηκε από το πουθενά

Λάμπης Λιβιεράτος στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: Ο Νίνο μου στάθηκε από το πουθενά

«Όταν πέρασα μια δύσκολη κατάσταση στην ζωή μου δεν ήξερα αν θα βγω από αυτή», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Λάμπης Λιβιεράτος στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: Ο Νίνο μου στάθηκε από το πουθενά
Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Λάμπης Λιβιεράτος και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, για τα παιδιά του αλλά και για τη ζωή του σήμερα.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Έχω φίλους. Όχι πολλούς αλλά λίγους και καλούς. Βρέθηκαν άνθρωποι από τον χώρο δίπλα μου και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Βρέθηκε και ένας άνθρωπος από το πουθενά, ο Νίνο, που δεν τον ήξερα καθόλου, δεν είχα επαφή μαζί του ποτέ, και ήρθε και με συνάντησε. Μου έκανε πάρα πολύ καλό, είναι φοβερό παιδί ο Νίνο. Είπαμε πολλά πράγματα και στάθηκε πολύ δίπλα μου. Και ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και άνθρωποι που δεν είναι επώνυμοι. Είχε περάσει κι αυτός (σ.σ. ο Νίνο) μία περίοδο έτσι δύσκολη και ήρθε να την μοιραστεί μαζί μου και ήθελε οπωσδήποτε να με βγάλει από αυτή την κατάσταση. Κάναμε ατελείωτες συζητήσεις».




Κλείσιμο
Ακόμη συμπλήρωσε: «Όταν πέρασα μια δύσκολη κατάσταση στην ζωή μου δεν ήξερα αν θα βγω από αυτή, πώς θα βγω και τι θα κάνω αλλά στην πορεία έγινε, δηλαδή έβαλα τον εαυτό μου σε μία διεργασία να πω ότι θα βγω, δεν θα μείνω εδώ, δεν θα μείνω σε αυτήν την κατάσταση. Δεν νομίζω ότι αξίζει και για μένα και κυριότερα για τα παιδιά μου, ήθελα πιο πολύ έχοντας μπροστά την εικόνα των παιδιών μου και στο μυαλό μου την παρουσία τους και τη ζωή τους και είπα ότι οφείλω να είμαι καλά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύο κόρες του, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν προβλήθηκε στην εκπομπή βίντεο με τη μικρή του κόρη να τραγουδάει: «Ό,τι έχει μάθει, το έχει μάθει μόνη της από του YouTube. Μια μέρα καθόμουν και εγώ σπίτι και την άκουσα ξαφνικά να τραγουδάει και της λέω παιδί μου τι κάνεις, έχεις καταλάβει τι κάνεις με τη φωνή σου;».




Μπορεί να είναι ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος άνθρωπος, όμως εξήγησε πως έχει υπάρξει σκληρός τόσο με τον εαυτό του όσο και με άλλους.

«Έχω υπάρξει και σκληρός στη ζωή μου όταν χρειάστηκε. Και με τον εαυτό και ίσως με κάποιους άλλους αν και πάντα συγχωρώ τους ανθρώπους. Ο,τι και να μου έχουν κάνει, δεν κρατάω κακίες ποτέ».

Τέλος αναφέρθηκε και στο κομμάτι «Μπαμ και Κάτω» με το οποίο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Ο Λάμπης Λιβιεράτος είπε πως το κομμάτι αρχικά προοριζόταν για την Άννα Βίσση η οποία τελικά δεν το τραγούδησε και έτσι το είπε ο ίδιος. «Το θεωρούσαν λίγο πιο απλό τραγούδι για την Άννα».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης