«Κλεμμένα όνειρα»: Το πάρτι πριν την πρεμιέρα

«Κλεμμένα όνειρα»: Το πάρτι πριν την πρεμιέρα

Τι θα δείτε στο πρώτο επεισόδιο - Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξαναβγουν στον τηλεοπτικό αέρα, οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές των «Κλεμμένων ονείρων» το γιόρτασαν στο Κολωνάκι

«Κλεμμένα όνειρα»: Το πάρτι πριν την πρεμιέρα
Με ένα μεγάλο, διπλό επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στις 18:00 μέσα από τη συχνότητα του Mega ο τέταρτος κύκλος της πολύ επιτυχημένης καθημερινής σειράς «Κλεμμένα όνειρα». 

Λίγο πριν ενταχθεί ξανά η σειρά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών, που εδώ και τρία χρόνια την κρατάνε στην κορυφή, οι συντελεστές της σειράς γιόρτασαν το νέο ξεκίνημα με ένα πάρτι σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.


Ο Νίκος Πουρσανίδης με τη συνοδό του

Κλείσιμο


Ανάμεσα στους πρώτους που έφτασαν στο Bogart, ήταν ο Δημήτρης Αρβανίτης. Ο σκηνοθέτης της σειράς του Mega έκανε ακόμα μια εκκεντρική εμφάνιση: εκτός από το φτερό στα γυαλιά του, το καπέλο του, αλλά και το σακάκι που φόρεσε με μία «σφαίρα» λίγο πιο ψηλά από το αριστερό του πέτο, φόρεσε και δύο διαφορετικού χρώματος παπούτσια.


Ο σκηνοθέτης της σειράς, Δημήτρης Αρβανίτης


«Αυτό είναι το σακάκι που φοράει ο πολύ καλός φίλος μου, ο Μαλτέζος, ο Αλέξανδρος ο Σταύρου, στην άλλη μου τη σειρά στη Δικαίωση. Έφαγε λοιπόν μια σφαίρα και εγώ πήρα το σακάκι από το ενδυματολογικό, γιατί δεν προλάβαινα και ήρθα με το σακάκι με τη σφαίρα», είπε ωστόσο τόνισε ότι «δεν είναι εκκεντρικό το στυλ. Απλώς μερικές φορές κάνω πράγματα, τα οποία έχουνε πλάκα. Μου αρέσει, διασκεδάζω πολύ με το πώς θα ντυθώ. Και πάντα σκέφτομαι τι θα βάλω, όχι για να προκαλέσω, αλλά για να περάσω καλά εγώ με τα δικά μου τα ρούχα. Όσο για το γιατί φόρεσε δύο διαφορετικά παπούτσια; Ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε: «Δεν το κάνω κατά λάθος. Κατά λάθος φοράω τα ίδια».


Η Αννίτα Κούλη


Ο Δημήτρης Αρβανίτης δήλωσε ακόμα «συγκινημένος με την επιτυχία, γιατί χαίρομαι πάντα όταν οι δικές μου οι σειρές μπορούν να κρατάνε το κοινό και όταν σε αυτές τις σειρές έχει δουλέψει τόσο πολύς κόσμος. Είναι μια βιομηχανία ολόκληρη, στις δύο μου σειρές δουλεύουν γύρω στα 450 άτομα».


Η Έλενα Ασημακοπούλου και η Αννίτα Κούλη



Εκτός, όμως, από τον σκηνοθέτη της σειράς, το «παρών» στο πάρτι έδωσαν ακόμα και οι Άννα Ανδριανού, Κωνσταντίνος Λάγκος, Νίκος Πουρσανίδης, Αννίτα Κούλη, Ισαβέλλα Κογεβίνα, Κατερίνα Γερονικολού, Έλενα Ασημακοπούλου, Γιώργος Παράσχος, Ορφέας Παπαδόπουλος, Χρησηίδα Δημουλήδου, Νίκος Αποστολόπουλος.


Η Άννα Ανδριανού


Ηχηρή ήταν η απουσία της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία ολοκληρώνει τη συμμετοχή της στη σειρά στον τέταρτο κύκλο και για την οποία ο Δημήτρης Αρβανίτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Συγκεκριμένα, είπε: «Η Αθηνά είναι μια κοπέλα, η οποία δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητη με τον τρόπο της, τη γοητεία της, την ευστροφία της, τον επαγγελματισμό της και το ότι ανδρώθηκε μέσα σε δύο σειρές και έγινε και μια εξαιρετική ηθοποιός με μέλλον. Αυτοί οι άνθρωποι μου λείπουν, μου λείπουν και από το χώρο γενικά. Αλλά επειδή είναι και φίλη μου, μου λείπει και σαν άνθρωπος».




Η Μαρία Γεωργιάδου, ο Αλέξανδρος Σταύρου και ο Ορφέας Παπαδόπουλος


Την επιτυχία της σειράς σχολίασε και η Άννα Ανδριανού, που έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια των «Κλεμμένων ονείρων»: «Νομίζω ότι έχει μια πιο κινηματογραφική ματιά, τόσο σεναριακά, όσο και σαν γύρισμα, πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς, πάρα πολλά εξωτερικά γυρίσματα, έχει ξεφύγει εντελώς από τη λογική που είχαν τα καθημερινά μέχρι τότε. Πιάνει πάρα πολλά προβλήματα και ψυχολογικά και κοινωνικά, αγγίζει δυο τρεις διαφορετικές γενιές. Φυσικά υπάρχει και πολύ έρωτας, πολύ ίντριγκα, πολύ αστυνομικό στοιχείο».


Ο Ορφέας Παπαδόπουλος


Όσο για το τι θα δει στο πρώτο επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό; «Η ετυμηγορία του δικαστηρίου στην πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Μαλτέζου πέφτει σαν πέλεκυς! Οι συνέπειες όμως είναι ολέθριες για την οικογένειά του που, αντί για την ηρεμία που τόσο αναζητούσαν, καλείται να βιώσει νέες, σκληρότερες συμφορές. Τραγικές φιγούρες οι δύο μάνες αλλά και τα παιδιά τους...


Η Ισαβέλλα Κογιεβίνα



Τρεις μήνες μετά, οι ήρωες προσπαθούν να βρουν τις νέες ισορροπίες της ζωής τους, ο καθένας με τον τρόπο του. Ο Σταύρος δουλεύει σκληρά, η Χρύσα και ο Ρώσος έχουν αφοσιωθεί σε ανθρωπιστικές αποστολές ενώ η Αλεξάνδρα έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα του εγγονού της. Όμως δεν γνωρίζουν τη νέα, μεγάλη απειλή που έχει ήδη εισβάλλει στη ζωή τους...


Ο Μιχάλης Μητρούσης και η Κατερίνα Γερονικολού


Ο Νότης Αργυρός, ένας νέος, έξυπνος και γοητευτικός άνδρας, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την περιουσία του πατέρα του, που άφησε στη δεύτερη σύζυγό του Έλεν Τζόρνταν και να πάρει αυτά που του χρωστάει η ζωή... με κάθε τρόπο. 


Ο Γιώργος Παράσχος


Σύμμαχός του, η παιδική του φίλη Λήδα Παπαμάρκου, μια νέα και αρκετά γοητευτική κοπέλα, η οποία ήταν από πάντα, κρυφά ερωτευμένη μαζί του. Η Λήδα έχει και εκείνη το δικό της σχέδιο εκδίκησης για έναν πλούσιο επιχειρηματία, τον Απόστολο Πετρίδη, ο οποίος κατέστρεψε επαγγελματικά τον πατέρα της και τον οδήγησε στον θάνατο.


Ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος


Ο Νότης και η Λήδα οργανώνουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τα σχέδιά τους και αναλαμβάνουν δράση. Ο Νότης γνωρίζεται με τον Σταύρο και φροντίζει να του γίνει απαραίτητος. Γνωρίζει την Αλεξάνδρα και τη Μαρία και αποφασίζει να προσεγγίσει ερωτικά τη Μαρία, χωρίς όμως να υπολογίζει το κρυφό πάθος της Λήδας. Έχοντας διεισδύσει στην οικογένεια Μαλτέζου μαθαίνει εκ των έσω όλα τα μυστικά και αποφασίζει να «εξαφανίσει» όποιον και ό,τι στέκεται εμπόδιο...



Η Λήδα γνωρίζει τον Απόστολο Πετρίδη, χρησιμοποιώντας τη γοητεία της τον σαγηνεύει, εκείνος την ερωτεύεται και την παντρεύεται. Η μεγάλη του κόρη Μάνια, με την οποία ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις, αντιδρά ακραία στην είδηση του γάμου. Αντίθετα η μικρή του κόρη Χαρά, πάντα ήπια και γλυκιά ίσως και λόγω της ασθένειάς της, καλοδέχεται τη Λήδα στην οικία Πετρίδη.



Ο Σταύρος, ο Νότης, η Χρύσα, η Λήδα, η Αλεξάνδρα, η Μάνια, και όλοι όσοι υπάρχουν γύρω τους θα μπλεχτούν στα δίχτυα του έρωτα και του μίσους, του καλού και του κακού, της αγάπης και της εκδίκησης... Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Νότη και της Λήδας θα σημάνει την αρχή του τέλους. Οι συνέπειες θα είναι ανεξέλεγκτες και καταλυτικές για τις ζωές όλων.

Η τελευταία πράξη της ιστορίας, τώρα αρχίζει!»











 Τα παπούτσια του εκκεντρικού σκηνοθέτη της σειράς Δημήτρη Αρβανίτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης