Μεγακλής Βιντιάδης: Η Μενεγάκη κάνει το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο

Μεγακλής Βιντιάδης: Η Μενεγάκη κάνει το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο

Τι είπε για τα τρίτα άτομα που «μπήκαν ανάμεσά τους»

Μεγακλής Βιντιάδης: Η  Μενεγάκη κάνει το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο
Καλεσμένος της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την παρεξήγησή του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και με την Ελένη Μενεγάκη. 
 
«Εκείνη την περίοδο απουσίαζες από την ελληνική τηλεόραση και οι δημοσιογράφοι με ρώτησαν αν θα σε ζητήσει ο κόσμος και απάντησα: “Γιατί να ζητήσει; Ο κόσμος δεν ζητάει, ξεχνάει εύκολα”. Πριν τρεις τέσσερις μέρες όταν με ρώτησαν ποιους παρουσιαστές θα ήθελα αν είχα σημαντική θέση στην τηλεόραση, ανέφερα εσένα. Θέλω να πω ότι γίνονται παρεξηγήσεις. Παλιότερα έγινε παρεξήγηση με την Ελένη Μενεγάκη, την οποία εκτιμώ. Την Ελένη την εκτιμώ και την παραδέχομαι - άλλο αν λέω εγώ ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα, αλλά συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα. Αυτή είναι η άποψή μου, δεν έχω απορρίψει την Ελένη σαν αξία. Μια περίοδος υπήρχε μια -ας το πούμε- σύγκρουση ανάμεσά μας. Εκ των υστέρων εγώ ανακάλυψα ότι δύο άτομα δημιούργησαν αυτό το θέμα, λέγοντας στην Ελένη ποιος ξέρει τι για μένα, όπως έλεγαν και σε μένα για την Ελένη. Αυτό προέκυψε και έγινε η σύγκρουση, εγώ ποτέ δεν απέρριψα την Ελένη. Και τώρα αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι έχει δυνατότητες να κάνει πιο σημαντικά πράγματα από αυτό που κάνει τώρα. Κάνει το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο», είπε ο σκηνοθέτης.

Εξήγησε ακόμα πώς είναι ο ίδιος ως συνεργάτης: «Φώναζα γιατί ήθελα να γίνει καλή δουλειά αλλά δεν έχω πλακωθεί ποτέ με παρουσιαστή. Συνήθως φώναζα σε ανθρώπους που είχαν τότε μια απειρία». Μίλησε ακόμα και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν τον έχω δει τελευταία. Να ένας παρουσιαστής που για μένα είναι απαραίτητος στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης. Κάποιοι τον εξαφάνισαν, αυτή είναι η άποψή μου. Τον “φάγανε” για άλλους λόγους, δεν μπορεί να έφυγε έτσι ξαφνικά».
 
Κλείσιμο
Επίσης, αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης που του αρέσουν. «Από νέα παιδιά μου αρέσει η Νομικού.  Δεν μου αρέσει η Κωνσταντίνα (Σπυροπούλου), αλλά δεν της επιρρίπτω ευθύνες. Αν κάποιος δεν ασχοληθεί με την κοπέλα, να την εκπαιδεύσει ένα δύο μήνες... Αν δεν εκπαιδευτεί είναι ακατάλληλη. Λόγω χαρακτήρα και συμπεριφοράς έχει πάρει αρνητικά σχόλια, αλλά γι’αυτό δεν φταίει η τηλεόραση αλλά η ίδια».
  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης