Star: Γιατί «σώζεται» η εκπομπή της Τατιάνας;

Star: Γιατί «σώζεται» η εκπομπή της Τατιάνας;

Πληροφορίες ότι η εκπομπή «Μία» μετακινείται σε ώρα πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού προκειμένου να σώσει... εαυτήν και τις επιδόσεις του δελτίου

Star: Γιατί «σώζεται» η εκπομπή της Τατιάνας;
Ομολογουμένως φέτος είναι «Μία» περίεργη σεζόν. Δεν είναι όμως μόνο για την Τατιάνα Στεφανίδου  περίεργα τα πράγματα, αλλά για όλο το πρόγραμμα του STAR. Από την αρχή της σεζόν υπήρχε έντονο παρασκήνιο για την πορεία της νέας εκπομπής της «Τάτις» καθώς θα έπεφτε στην «τηλεοπτική αρένα» απέναντι στην «αιώνια αντίπαλό» της Ελένη Μενεγάκη. 

Σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα της AGB νικήτρια σε αυτή τη μάχη ανακηρύσσεται η «Ελένη» και αυτό διότι, κυρίως τα ποσοστά τηλεθέασης στο εμπορικό κοινό (15-44) σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι απογοητευτικά. Γιατί όλοι ενδιαφέρονται πια για το «εμπορικό κοινό»; Διότι αυτός είναι ο τρόπος προσέλκυσης διαφημιστών και άρα συγκέντρωσης μεγαλύτερων εσόδων. 

Τα ποσοστά τηλεθέασης όμως δεν είναι χαμηλά μόνο στην «Μία» αλλά και συνολικά στο μέσο όρο του Star. Μάλιστα σύμφωνα με τους επίσημους πίνακες της Nielsen είναι πολύ χαμηλές οι «πτήσεις» στο υποτιθέμενο «βαρύ πυροβολικό» κάθε καναλιού, δηλαδή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Το κανάλι της Κηφισιάς λοιπόν έχει μεγαλύτερο... βραχνά φέτος. Στην Τατιάνα Στεφανίδου  δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημο, μάλιστα ούτε έχει υπάρξει δυσαρέσκεια από το κανάλι για το προϊόν το οποίο παρουσιάζει, απλά θεωρούν ότι ίσως τα χαμηλά ποσοστά οφείλονται στην ώρα προβολής της συγκεκριμένης εκπομπής καθώς χαρακτηρίζεται «Μία» αξιοπρεπής εκπομπή. 

Κλείσιμο
Στην προσπάθεια όμως να βοηθήσουν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ίσως μετακινηθεί η «Μία» και... μοναδική πριν από το δελτίο, δίνοντας του έναν άλλο αέρα και φυσικά το επιδιωκόμενο lead in, που όλα τα δελτία χρειάζονται. Εν αναμονή λοιπόν και ο καιρός θα δείξει τελικά το πώς θα «παιχτεί το παιχνίδι» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Τα χρόνια έχουν δείξει ότι η «Τάτι» ξέρει πολύ καλά να κινείται στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης