«Όλα Μπιπ»: Τελείωσε η σχέση μου με τον Αρναούτογλου, λέει ο Θανάσης Βισκαδουράκης

«Όλα Μπιπ»: Τελείωσε η σχέση μου με τον Αρναούτογλου, λέει ο Θανάσης Βισκαδουράκης

«Όταν ο Θεός σου τα χαρίζει όλα, εκεί φαίνεται και η συμπεριφορά σου», εξηγεί ο ηθοποιός 

«Όλα Μπιπ»: Τελείωσε η σχέση μου με τον Αρναούτογλου, λέει ο Θανάσης Βισκαδουράκης
Καλεσμένος στο «Όλα Μπιπ» της Τρίτης βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της φιλίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και στον θάνατο του πατέρα του. 

«Ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι, τελείωσε κάποια στιγμή. Οι αντρικές φιλίες κάποια στιγμή τελειώνουν και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του. Τουλάχιστον εγώ είμαι υπερήφανος και το ξέρει και αυτός και ο περίγυρός μας. Εγώ έφυγα στις δόξες του, δεν είμαι από τους Έλληνες που όταν πέσει κάτω κάποιος θα τον πολεμήσω. Ήταν νούμερο ένα στο Mega, εγώ διακριτικά ήμουν ο πρώτος που έφυγα από την παρέα. Μετά έφυγε η υπόλοιπη παρέα και έμεινε μόνος του, με άλλη παρέα. Ήμασταν και οι δύο ισχυρές προσωπικότητες και εγώ δεν είμαι ένας εύκολος άνθρωπος, αλλά θεωρώ ότι η υπόλοιπη παρέα έχει μείνει, ο μόνος που έχει φύγει είναι ο Αρναούτογλου. Η υπόλοιπη παρέα, δηλαδή η Θρασκιά, τα Γιαννουλάκια από το Mega, ο Σωτήρης Χαραμόγλης κι εγώ, είμαστε όλοι παρέα. Θέλω να πω είναι ότι όταν ο Θεός σου τα χαρίζει όλα, εκεί φαίνεται και η συμπεριφορά σου. Όταν σου στέλνει δύσκολα πράγματα εκεί αναδεικνύεται η υπομονή σου», είπε ο ηθοποιός που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο DWTS στην βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 
 
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης πριν λίγους μήνες έχασε τον πατέρα του και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού για το θλιβερό γεγονός:  «“Έφυγε” ο πατέρας μου τον Σεπτέμβρη και “γονάτισα” ψυχολογικά. Εγώ χόρευα στο Dancing και είχα την κηδεία και το μνημόσυνο. Πέθανε στα χέρια μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης