Θοδωρής Αθερίδης-Σμαράγδα Καρύδη: «Από Έρωτα»

Θοδωρής Αθερίδης-Σμαράγδα Καρύδη: «Από Έρωτα»

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας στο Φάληρο

Θοδωρής Αθερίδης-Σμαράγδα Καρύδη: «Από Έρωτα»
Ένα παράνομο δεσμό «από έρωτα» ζουν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη για τις ανάγκες της νέας τους ταινίας. 

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να κυκλοφόρησαν φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα. 

Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην επίσημη προβολή της ταινίας «Από Έρωτα» στο Φάληρο.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης λίγο πριν τις 21:00 έδωσαν το «παρών» σε κινηματογράφο, στην περιοχή του Φαλήρου και αφού μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για την ταινία τους στη συνέχεια πέρασαν στην αίθουσα προβολής.

Κλείσιμο

Ο Θοδωρής Αθερίδης με την Σμαράγδα Καρύδη



Κοντά στους δύο ηθοποιούς βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι αλλά και πολλά γνωστά ονόματα από τον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ. Ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr εντόπισε ανάμεσά τους τον πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, Ντίνο Καρύδη, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Τζένη Μπότση, τον Θανάση Τσαλταμπάση με την σύντροφό του, τον Τζόνι Καλημέρη, την Κατερίνα Παπουτσάκη και πολλούς άλλους. 

Διαβάστε την υπόθεση του κινηματογραφικού έργου:

Ο Αντώνης Γκαλιμάνης (Θοδωρής Αθερίδης) είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με την νοσηλεύτρια Νατάσα (Παναγιώτα Βλαντή), όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα (Σμαράγδα Καρύδη), μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από την συνάντηση αυτή θα αντιληφθούμε τον ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους. Ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει τον γάμο του με την Νατάσα παρότι η Άννα έχει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο όταν θα ξεκινήσει η «διπλή ζωή» του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Τι θα συμβεί όταν η Άννα θα συνυπάρχει με την Νατάσα όχι μόνο όταν η Νατάσα θα λείπει, αλλά κι όταν αυτή είναι μπροστά;


Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης



Η ιστορία, βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, έχει μεταφερθεί σε ένα πλούσιο κινηματογραφικό παζλ χαρακτήρων και καταστάσεων. Στόχος του στη δεύτερη κινηματογραφική του δουλειά ήταν να «ξεδιπλώσει» την ιστορία σε μια εμπειρία που απορροφά και παρασύρει το θεατή σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα που τον προτρέπουν να αναζητήσει και τις δικές του αλήθειες. Η αφήγηση γίνεται σε δύο χρόνους, της μνήμης και του παρόντος, ενώ η ιστορία έχει εμπλουτιστεί με χαρακτήρες, τοποθεσίες και γεγονότα που δίνουν στην ταινία επιπλέον δυναμική και κρατάνε αμείωτη την περιέργεια και το ενδιαφέρον. Η συνεχής δράση περνάει από το γέλιο στη συγκίνηση, από την αποκάλυψη στην αναζήτηση της αλήθειας, υποκειμενικής και αντικειμενικής.


Η Τζένη Θεωνά


Παναγιώτα Βλαντή και ο Μιχάλης Μαρίνος


Η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Τζένη Μπότση




Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με τη σύντροφό του Αγοραστή Αρβανίτη






Η Ρέα Τουτουνζη


Η Γωγώ Μπρέμπου










Ο Τζώνη Καλημέρης





Ο Ντίνος Καρύδης





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης