Η Ελισάβετ Σπανού στο «Όλα Μπιπ»: Πως έβλεπα τον Κωστόπουλο στο "πρωινό"

Η Ελισάβετ Σπανού στο «Όλα Μπιπ»: Πως έβλεπα τον Κωστόπουλο στο "πρωινό"

Στο Dancing: «Δεν κατάλαβα ότι ήμασταν εμείς. Φαίνεται και στην κάμερα, ρώτησα τον Ηλία αν φεύγουμε εμείς», εξηγεί η τραγουδίστρια

Η Ελισάβετ Σπανού στο «Όλα Μπιπ»: Πως έβλεπα τον Κωστόπουλο στο "πρωινό"
Mπορεί να έδωσε τον καλύτερό της εαυτό το βράδυ της Κυριακής στο πλατό του Dancing όμως το κοινό αποφάσισε πως το... ταξίδι της στο χορευτικό σόου σταματάει εδώ.

Η Ελισάβετ Σπανού το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, στον Βαγγέλη Περρή και στη Δούκισσα Νομικού για την απρόσμενη αποχώρησή της.

«Δεν κατάλαβα ότι ήμασταν εμείς. Φαίνεται και στην κάμερα, ρώτησα τον Ηλία αν φεύγουμε εμείς. Μετά ήταν λες και είχα πέσει σε νιρβάνα. Είπα: “Κοίτα η ζωή πλάκα που έχει. Βγήκα δεύτερη σε βαθμολογία και έφυγα”. Ήμουν βέβαιη ότι δεν θα φύγουμε. Ακόμα και όταν είχαμε μείνει οι δυο μας με την Νίκη προς αποχώρηση δεν σκεφτόμουν τίποτα, ήμουν ευτυχής», είπε η τραγουδίστρια.

Κλείσιμο
Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και για την περσινή της συμμετοχή στην πρωινή εκπομπή του Mega και είπε: «Πέρασα πολύ ωραία στο πρωινό, αλλά το καθημερινό με τόσες ώρες πρόγραμμα δεν ξέρω πώς αντέχει ο κόσμος και το κάνει. Ήταν δύσκολο το ξύπνημα».
Όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το διαζύγιο του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Ωστόσο, εξηγεί πως δεν είχε καταλάβει τίποτα και είπε: ««Όχι, έπεσα από τα σύννεφα όταν το έμαθα. Σήμερα έμαθα που πήγα στο “Πρωινό” ότι ο Άρης Καβατζίκης, όπως είπε, το γνώριζε. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα».

Στη συνέχεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε και στην σχέση της με το πρώην ζευγάρι: «Με τον Πέτρο και την Τζένη έχει τύχει να μιλήσουμε με μηνύματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τον Άρη τον είδα σήμερα. Με τον Δημήτρη δεν έχει τύχει να μιλήσω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης