Η Έλλη Παπαγγελή στο «Όλα Μπιπ»: Δεν μετανιώνω για το Πολυτεχνείο - Γιατί διέγραψα την ανάρτηση

Η Έλλη Παπαγγελή στο «Όλα Μπιπ»: Δεν μετανιώνω για το Πολυτεχνείο - Γιατί διέγραψα την ανάρτηση

Διέγραψα την ανάρτησή μου γιατί προκάλεσα αντιδράσεις, λέει το νεαρό μοντέλο και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ - Τα ποσοστά τηλεθέασης κυμάνθηκαν γύρω στο 40% στο εμπορικό κοινό

Η Έλλη Παπαγγελή στο «Όλα Μπιπ»: Δεν μετανιώνω για το Πολυτεχνείο - Γιατί διέγραψα την ανάρτηση
Καλεσμένη στο «Όλα Μπιπ» της Δευτέρας ήταν η Έλλη Παπαγγελή, το μοντέλο, που προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο. Και της χθεσινής εκπομπής τα ποσοστά τηλεθέασης κυμάνθηκαν γύρω στο 40% στο εμπορικό κοινό (με τον βασικό ανταγωνισμό να βρίσκεται 35 μονάδες πίσω) γεγονός που αποδεικνύει ότι η φετινή είναι μία από τις καλύτερες χρονιές για το «Ολα Μπιπ».

Ολα όσα είπε η Έλλη Παπαγγελή

«Καταρχήν τα λεγόμενά μου παρεξηγήθηκαν από κάποιους, διαστρεβλώθηκαν από κάποιους άλλους. Εγώ αυτό έχω να πω και νομίζω ότι γι' αυτό έγινε όλο. Πραγματικά δεν βρίσκω άλλον λόγο», ήταν τα πρώτα της λόγια στον Θέμο Ανστασιάδη. 
Κλείσιμο



Το νεαρό μοντέλο και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ είπε ακόμη: «Σαφώς το θέμα δεν είναι το εντός, το εκτός, αν η μπάλα ήταν στην γραμμή ή πέρασε τη γραμμή. Εγώ ήθελα να θίξω κάποιες υπερβολές που έχουν ειπωθεί για το συγκεκριμένο θέμα».

Η Έλλη Παπαγγελή, που χαρακτήρισε «εφηβική» εξέγερση τα  γεγονότα του Πολυτεχνείου, είπε: «Ήταν μία εφηβική εξέγερση με την έννοια ότι δημιουργήθηκε από ένα πανεπιστήμιο».

Καθόλη την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 θέλησε να γίνει ξεκάθαρο πως: «Δεν θέλω να θίξω κανέναν, επιμένω σε αυτό».

Μπορεί το Σάββατο 15 Νοεμβρίου το προφίλ της στο facebook να πήρε... φωτιά από τα σχόλια που έγιναν στο εν λόγω ποστάρισμά της όμως ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου η Έλλη Παπαγγελή διέγραψε το κείμενο της.

«Δεν είμαι αλλοπρόσαλλη να λέω άλλα το πρωί, άλλα το βράδυ», είπε εξηγώντας και συμπλήρωσε: «Την ανάρτηση τη διέγραψα για άλλους λόγους γιατί κατάλαβα ότι προκλήθηκαν αντιδράσεις και εγώ δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προκαλέσω, για να αποφύγω όλο αυτό το κύμα αντιδράσεων που προκλήθηκε» είπε σημειώνοντας πως δεν έχει μετανιώσει για τα όσα έγραψε.




Ακόμη αποκάλυψε πως από την ημέρα που εξέφρασε δημόσια την άποψή της έχει δεχτεί και απειλητικά μηνύματα: «Έχω δεχτεί μηνύματά και από τις δύο πλευρές και μηνύματα συγχαρητηρίων και μηνύματα απειλητικά του τύπου ξέρουμε πού μένεις και τέτοια».

Μπορεί να είπε την γνώμη της για γεγονότα που συνέβησαν πριν ακόμα γεννηθεί όμως υποστηρίζει πως: «Και το 1821 ήμασταν αγέννητοι και μιλάμε ως ιστορικοί για το τι έχει συμβεί». 

Τέλος τονίζει πως όταν θέλει να πει την γνώμη της δεν σκέφτεται τις συνέπειες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης