Μαρία Σταματέρη: Ένιωθα άβολα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Μαρία Σταματέρη: Ένιωθα άβολα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Ακόμη μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση αλλά και για τον Σταμάτη Μαλέλη

Μαρία Σταματέρη: Ένιωθα άβολα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου
Η κάμερα της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» συνάντησε την Μαρία Σταματέρη και μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από την τηλεόραση μίλησε για όλα.

Η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους που απέχει από τις κάμερες και είπε: «Αποτοξινώνομαι. Όταν είσαι πολλά χρόνια, η τηλεόραση σου δημιουργεί πολλά πράγματα μέσα σου. Όταν δε νιώθεις καλά, όταν νιώθεις άβολα, πρέπει να σταματάς. Το αποφάσισα πριν από 3 χρόνια όταν συμμετείχα στην εκπομπή της Τατιάνας. Είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει αλλά εγώ ένιωθα άβολα, δεν ήμουν εγώ εκεί. Αποφάσισα ότι αφού κάνω κάτι που δεν μου αρέσει, πρέπει να σταματήσω».
 
Η Μαρία Σταματέρη στην διάρκεια της συνέντευξής της μίλησε και για το διαζύγιό της από τον Σταμάτη Μαλέλή και είπε: «Όταν με έναν άνθρωπο έχεις ζήσει απ'τα φοιτητικά σου χρόνια και όταν σε αυτή τη σχέση μέσα υπάρχει και ένα παιδί, με τον άλλον είσαι τουλάχιστον συγγενής. Και σήμερα να συνέβαινε κάτι εκεί θα ήμουν για εκείνον, όπως και εκείνος για μένα. Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι βελούδινο. Τον πρώτο καιρό μέχρι να ισορροπήσει μια ιστορία δεν περνάς και το καλύτερο διάστημα της ζωής σου. Πέρασα και δύσκολα αλλά ο χρόνος λύνει διάφορα θεματάκια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης