Βίκυ Κάβουρα: Ναι, ο άντρας πρέπει να είναι από… πάνω!

Βίκυ Κάβουρα: Ναι, ο άντρας πρέπει να είναι από… πάνω!

Τι απαντά στις δηλώσεις Οικονομόπουλου στο «Όλα Μπιπ»: «Δεν δέχομαι η γυναίκα να είναι πάνω από μένα»

Βίκυ Κάβουρα: Ναι, ο άντρας πρέπει να είναι από… πάνω!
Δημοσιότητα έχουν πάρει οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στο «Όλα Μπιπ» ότι ο άντρας θα πρέπει να είναι πάνω από την γυναίκα.


Σε αυτές λοιπόν τις δηλώσεις κλήθηκε να απαντήσει η σύντροφος του τραγουδιστή, Βίκυ Κάβουρα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μια».

«Το έχουμε κάνει σοβαρό το θέμα. Όλο αυτό προκύπτει από τον θαυμασμό που έχει ο Νίκος για την πατριαρχική οικογένεια, η οποία είναι το πρότυπό του, γιατί με αυτό το πρότυπο μεγάλωσε. Προέρχεται από την βαθιά ευγνωμοσύνη που έχει για τον παππού και την γιαγιά του, οι οποίοι τον μεγάλωσαν. Κατά τη γνώμη του, ένας άντρας που σε κοιτάει στα μάτια, δεν σου χαλάει χατίρι ποτέ, σε αγαπάει και το βλέπεις, θες να κάνεις κάτι για να τον ευχαριστήσεις και προσφέρεις ο,τι μπορείς. Ένα πιάτο φαγητό; Κάτι άλλo; Oτιδήποτε! Επειδή έχω μεγαλώσει με δυο πολύ αγαπημένους γονείς και παππούδες, είναι πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι καθένας προσφέρει ο,τι μπορεί, όχι γιατί πρέπει αλλά επειδή θέλει. Είναι πολύ όμορφο σε έναν άνθρωπο να αγαπάει κάποιον και να θέλει να του προσφέρει! Έτσι πρέπει να νιώθει ο άντρας. Ότι είναι από πάνω. Γιατί διαφορετικά δεν νιώθει άντρας. Ευνουχίζεται!».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης