Ελένη Μενεγάκη: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπορικού κέντρου μαζί με τα παιδιά της

Ελένη Μενεγάκη: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπορικού κέντρου μαζί με τα παιδιά της

Η παρουσιάστρια ήταν οικοδέσποινα στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση

Ελένη Μενεγάκη: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπορικού κέντρου μαζί με τα παιδιά της
Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, γνωστού εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς και λίγο πριν τις 19:00 ανέβηκε στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, για τις ανάγκες τις εκδήλωσης και καλησπέρισε τον κόσμο που έσπευσε να παρακολουθήσει από κοντά την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Κλείσιμο


Η Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν μόνη της αφού στην εκδήλωση τραγούδησαν ο Κώστας Μαρτάκης, οι Μέλισσες και η Θωμαή Απέργη.




Κατά την διάρκεια που τραγουδούσε ο Κώστας Μαρτάκης ανέβηκε στην σκηνή και κάθισε αμέσως σε μία καρέκλα, ίσως λόγω της φημολογούμενης κατάστασής της. Λίγο αργότερα «καλησπέρισε» και πάλι τον κόσμο, χόρεψε, τραγούδησε και έδωσε δώρα στο κοινό.



Η Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν όμως μόνη της... Ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος, τα τρία της παιδιά, ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλερία αλλά και ο σύντροφός της Ματέο ήταν κοντά της.




Χαρακτηριστικό ήταν πως κατά την διάρκεια που η Έλένη Μενεγάκη ήταν πάνω στην σκηνή η μικρή της κόρη της Βαλέρια, έβαλε τα κλάματα και η παρουσιάστρια πήγε κατευθείαν κοντά της. Είναι γνωστό άλλωστε πως έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της.



Αν και παρέμεινε για αρκετή ώρα στην εκδήλωση έφυγε πριν τέλος της βραδιάς. Ενώ οι τραγουδιστές κρατούσαν συντροφιά στο κοινό η παρουσιάστρια κατέβηκε από την σκηνή και κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό του εμπορικού κέντρου.



Τις προηγούμενες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες όπου ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να έχει απαγορεύσει στα τηλεοπτικά συνεργεία και στους δημοσιογράφους να παρευρεθούν στην εκδήλωση για να αποφύγει τις ερωτήσεις περί εγκυμοσύνης. Η ίδια ωστόσο τις είχε διαψεύσει μέσα από την εκπομπή της και πράγματι η Ελένη Μενεγάκη έκανε δηλώσεις. Βέβαια όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της δεν θέλησε να απαντήσει και έφυγε αφήνοντας για ακόμη μία φορά ανεπιβεβαίωτες τις φήμες.



Φαίνεται πως η Ελένη Μενεγάκη μελετάει την κάθε της κίνηση ακόμα και τα ρούχα που θα φορέσει. Η αλήθεια είναι πως το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει δεν μαρτυρούσε την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης