Άννα Πρέλεβιτς: Σε αεροπλάνο ξεκίνησε το... ειδύλλιο με τον Σαμπάνη

Άννα Πρέλεβιτς: Σε αεροπλάνο ξεκίνησε το... ειδύλλιο με τον Σαμπάνη

«Πέρασα πολύ ωραία με τον Γιώργο εκείνα τα 35 λεπτά που διήρκεσε η πτήση»

Άννα Πρέλεβιτς: Σε αεροπλάνο ξεκίνησε το... ειδύλλιο με τον Σαμπάνη
Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Άννα Πρέλεβιτς και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Πώς ξεκίνησε όμως το ειδύλλιο ανάμεσά τους; «Σε ένα αεροπλάνο ξεκίνησαν όλα. Έτυχε να ταξιδεύουμε με την ίδια πτήση από Θεσσαλονίκη -Αθήνα. Συμπτωματικά ήμασταν σε διπλανές θέσεις και πιάσαμε την κουβέντα, θυμάμαι, ήταν 6.30 το πρωί και νύσταζα, αλλά δεν κοιμήθηκα. Πέρασα πολύ ωραία με τον Γιώργο εκείνα τα 35 λεπτά που διήρκεσε η πτήση».


To  μοντέλο αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση τους και είπε: «Είμαι παραδοσιακή και ευτυχώς είναι και ο Γιώργος έτσι. Δεν το βρίσκω κακό να κάνει η γυναίκα το πρώτο βήμα, αλλά στη δική μας περίπτωση δεν χρειάστηκε και χαίρομαι πολύ γι' αυτό».
Κλείσιμο

Για λίγο χρονικό διάστημα το ζευγάρι κρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τους ενόχλησε όταν είδαν την σχέση τους πρωτοσέλιδο;  «Δεν είχαμε τίποτα να κρύψουμε. Με τον Γιώργο ήμασταν ήδη δύο μήνες μαζί όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες μας, και δεν το είχε καταλάβει κανείς. Βέβαια, δεν πηγαίναμε σε κοσμικά μέρη, αλλά βγαίναμε μαζί έξω. Οπότε μόλις μαθεύτηκε ότι είμαστε ζευγάρι, ούτε προσποιηθήκαμε ότι δεν είμαστε μαζί ούτε κρυφτήκαμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης