Μενεγάκη σε Θαναηλάκη: Με έχεις κομπλάρει

Μενεγάκη σε Θαναηλάκη: Με έχεις κομπλάρει

Ο καλεσμένος έφερε σε αμηχανία την ξανθιά παρουσιάστρια

Μενεγάκη σε Θαναηλάκη: Με έχεις κομπλάρει
Γνωρίστηκαν όταν εντάχθηκαν την ίδια χρονιά στο δυναμικό του Mega, το 1992 - εκείνος στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού και εκείνη ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca». Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Θαναηλάκη, οι οποίοι συναντήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπή της Ελένης, το μεσημέρι της Πέμπτης.
 
Ο καλεσμένος, όμως, θύμισε στην 45χρονη παρουσιάστρια πως αρχικά είχαν συναντηθεί και στις ακροάσεις του τηλεοπτικού σταθμού N-TV, το 1989, το οποίο τελικά δεν πήρε άδεια ποτέ, παρόλο που η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως είχε προσληφθεί στον σταθμό αλλά δεν εργάστηκε σε αυτόν. Μάλιστα, ο αθλητικογράφος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως την είχε προσέξει, αφού είχε την αίσθηση πως εκείνη τον φλέρταρε, ενώ παράλληλα της έκανε φιλοφρονήσεις, λέγοντάς της πως σήμερα είναι ακόμα πιο όμορφη από ό,τι τότε.
 
Μάλιστα, λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τον καλεσμένο της, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε γελώντας: «Εσύ παραείσαι άνετος. Έχεις κομπλάρει κι εμένα, που ξεπερνάω σε άνεση κόσμο και κοσμάκη!». 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης