Καινούργιου σε Βίδο: «Εντάξει ρε φίλε, μην τα φτιάξεις μαζί μου»

Καινούργιου σε Βίδο: «Εντάξει ρε φίλε, μην τα φτιάξεις μαζί μου»

«Δουλεύω καθημερινά την τηλεοπτική μου εικόνα, ενημερώνομαι, διαβάζω. Κανείς δεν έχει παρατηρήσει ότι η Κατερίνα έχει φτιάξει την εκφορά του λόγου της»

Καινούργιου σε Βίδο: «Εντάξει ρε φίλε, μην τα φτιάξεις μαζί μου»
Για την τηλεοπτική της παρουσία, από το «Δέστε Τους» μέχρι το «'Ολα Παίζουν», το τίτλο της Barbie που της αποδίδουν, το πόσο ευτυχισμένη είναι, αλλά και για τις σκληρές κριτικές που δέχθηκε πρόσφατα και παραδέχτηκε το μεγάλο της λάθος. 
 
«Όχι μόνο δεν κουράστηκα, αλλά ήταν και από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα. Όταν με φώναξε ο κύριος Καλημέρης στο γραφείο του να μου το ανακοινώσει (για το "Καλοκαίρι Παντού") θυμάμαι με είχε ρωτήσει: “Θέλεις να το κάνεις ή προτιμάς να ξεκουραστείς;” και του είχα απαντήσει τότε πως φυσικά και ήθελα να το κάνω γιατί ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Γνώριζα, βέβαια, πως ποτέ ένα καλοκαιρινό project δεν έχει μείνει στην ιστορία της τηλεόρασης, αλλά παρ' όλα αυτά, αν με ρωτάς, πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και μου έκανε πολύ καλό. Ήταν ένα ωραίο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, εγώ απέκτησα ώρες τηλεοπτικής εμπειρίας, ενώ είδα πώς είναι να είσαι leader σε μια εκπομπή. Προσωπικά, λοιπόν, μου έκανε καλό» δήλωσε η παρουσιάστρια του Alpha και συμπλήρωσε: «Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι στον Alpha, που για εμένα είναι και το τηλεοπτικό μου σπίτι, γιατί θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο κανάλι μου δόθηκαν οι περισσότερες ευκαιρίες και σε αυτό εξελίχθηκα».
 
Όσο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν; «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω τι έχω αποκομίσει. Το “Όλα Παίζουν” διαδέχεται το “Δέστε Τους” που ήταν πολύ επιτυχημένο στη ζώνη αυτή, οπότε είναι λογικό η εκπομπή να θέλει τον χρόνο της να βρει τη θέση της στην καρδιά των τηλεθεατών. Μεταξύ μας ως ομάδα έχουμε αρχίσει να δένουμε και να αποκτάμε καλύτερη χημεία, οπότε είναι θέμα χρόνο να το βρούμε», ενώ για τα τηλεοπτικά της σχέδια πρόσθεσε: «Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να αφορά τη σύγχρονη γυναίκα. Να έχει σχόλιο, αλλά και μόδα και ομορφιά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly».
 
Κλείσιμο
Απάντησε ακόμα και στο πώς αντιμετωπίζει τον τίτλο της «Barbie»: «Μεγάλωσα παίζοντας με τη Barbie, είναι κούκλα... Εννοείται ότι όταν κάποιος σε αποκαλεί έτσι γιατί σε έχει στο μυαλό του ως άνθρωπο όμορφο και λαμπερό, δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι κάτι θετικό. Όταν όμως ο άλλος χρησιμοποιεί αυτόν τον χαρακτηρισμό υποτιμητικά, θέλοντας να υποδηλώσει ότι δεν έχεις κάτι άλλο να προσφέρεις πέρα από την εμφάνισή σου, αυτό είναι κάτι που με πληγώνει και με θίγει ως προσωπικότητα», ενώ σχολίασε και τις κριτικές που δέχεται κατά καιρούς, και δη τις αρνητικές που δέχτηκε πρόσφατα: «Έχω βελτιώσει πάρα πολύ τον λόγο μου. Ελάχιστοι άνθρωποι, όμως, το έχουν προσέξει. Δουλεύω καθημερινά την τηλεοπτική μου εικόνα, ενημερώνομαι, διαβάζω. Κανείς δεν έχει παρατηρήσει ότι η Κατερίνα έχει φτιάξει την εκφορά του λόγου της. Γιατί στην Ελλάδα ασχολούμαστε μόνο με το κακό. Και αυτό εμένα με σοκάρει. Θα αναφέρω το παράδειγμα του Γιώργου Λιάγκα που στην αρχή της σεζόν είπε ότι με βλέπει διαφορετική, ότι έχω φτιάξει το “ρο”. Ξέρεις πόσο χάρηκα με αυτό το σχόλιο; Κανείς όμως δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Ασχολήθηκαν μόνο όταν σχολίασε τις αφέλειες και το καπέλο μου». Και συνέχισε: «Διαβάζω όλους τους κριτικούς. Και τους αγαπώ, γιατί μέσα από την κριτική μπορείς να γίνεις καλύτερος. Το να γράψει, όμως, κάποιος τηλεκριτικός, και δη άντρας, για την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας, το θεωρώ τελείως άστοχο. Εντάξει ρε φίλε, αν δεν σου αρέσω, μην τα φτιάξεις μαζί μου. Κρίνε αυτό που βλέπεις εκείνη την ώρα τηλεοπτικά. Και για να πω την αλήθεια, δεν θεωρώ ότι είμαι τόσο υπερβολική στο βάψιμό μου. Έχω ένα ντύσιμο αρκετά στυλάτο και δεν περιμένω από κανέναν τηλεκριτικό να μου πει εάν είμαι κομψή ή όχι. Έχω συμβόλαιο με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες και μου αρκεί αυτό. Από εκεί και πέρα, αν στον τηλεκριτικό δεν αρέσει το ντύσιμό μου, ας γράψει καλύτερα σε μια στήλη μόδας για να μας πει τι σημαίνει στυλ και τι όχι. Με ενοχλούν, λοιπόν, οι εμμονές. Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά από την άλλη δεν κρατώ κακία».
 
Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει ευτυχισμένη: «Δουλεύω σε ένα πολύ μεγάλο κανάλι και είμαι ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Έχω πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μου, αλλά μέσα μου νιώθω καλά. Επίσης δεν κρύβομαι και ξέρεις γιατί; Γιατί προτιμώ ο κόσμος να με βλέπει όπως ακριβώς είμαι, δεν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν. Δεν μπαίνω σε ρόλους για να αρέσω σε κάποιους, είμαι αληθινή, λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι και, όταν με ενοχλεί κάτι, το δείχνω. Γιατί ο κόσμος είναι ο πρώτος και ο τελευταίος κριτής». 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης