Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Γουστάρω το σεξ όσο τίποτα άλλο»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Γουστάρω το σεξ όσο τίποτα άλλο»

«Ήρθε στα δεκατέσσερα. Πια υπάρχουν παιδάκια που αρχίζουν τις σεξουαλικές επαφές νωρίτερα»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Γουστάρω το σεξ όσο τίποτα άλλο»
Για το χωρισμό των γονιών του, το σεξ, αλλά και την πρώτη του φορά μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Όταν ρωτήθηκε αν μεγαλοποίησε τον χωρισμό των γονιών του στο μυαλό του - οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν έφηβος - ο ηθοποιός απάντησε: «Ναι γιατί παράλληλα έχεις και τα δικά σου θέματα. Έχεις και τις ορμόνες της ηλικίας και ξαφνικά θέλεις να κάνεις σεξ, τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περίμενες, γίνονται παράλληλα τόσα πολλά στη ζωή σου. Εκείνη την ώρα νομίζεις ότι εσύ είσαι ότι χειρότερο συμβαίνει στον πλανήτη».

Όσο για το σεξ; «Γουστάρω το σεξ όσο τίποτα άλλο. Βέβαια θα μου πείτε όλοι το γουστάρουν», είπε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και πρόσθεσε: «Θα έλεγα καλύτερα ότι λίγοι κινούνται μέσα από αυτό. Όχι από το σαρκικό σεξ, αλλά από την ολοκληρωμένη μορφή του. Από τον έρωτα γενικότερα».

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στην πρώτη του φορά και στο αν έγινε νωρίς, ο νεαρός ηθοποιός απάντησε: «Ήρθε στα δεκατέσσερα. Πια υπάρχουν παιδάκια που αρχίζουν τις σεξουαλικές επαφές νωρίτερα. Αλλάζουν οι γενιές».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης