Ποιος αποχώρησε από το Dancing with the stars 5;

Ποιος αποχώρησε από το Dancing with the stars 5;

Οι συμμετέχοντες του σόου χορού χόρεψαν freestyle υπό τον ήχο ελληνικών τραγουδιών, όμως η Χριστίνα Αλούπη και ο παρτενέρ της δεν κατάφεραν να συνεχίσουν

Ποιος αποχώρησε από το Dancing with the stars 5;
Υπό τους ήχους ελληνικών κομματιών χόρεψαν απόψε όλοι οι συμμετέχοντες του Dancing With The Stars 5. Το σόου χορού του ΑΝΤ1 ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 21:00 με την Δούκισσα Νομικού να καλησπερίζει τους τηλεθεατές και να τους ενημερώνει ότι έχουν ελληνική βραδιά και ότι οι συμμετέχοντες θα δοκιμαστούν σε freestyle χορούς.

Φυσικά, για ακόμα ένα βράδυ, η Δούκισσα Νομικού εντυπωσίασε με την εμφάνισή της: φόρεσε μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα Celia Kritharioti Haute Couture την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα peep toe παπούτσια Christian Louboutin από το Enny di Monaco.

Κλείσιμο



Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μια Κυριακή και ο Λάκης Γαβαλάς. Ο δημιουργός μόδας τόλμησε και εμφανίστηκε με λευκό σύνολο, λευκό γυαλί , μουστάκι και κατακόκκινο κραγιόν, ενώ δεν δίστασε να παίξει και με τον φακό και τους τηλεθεατές!



Σειρά είχε η παρουσίαση των ζευγαριών, από την οποία απουσίαζε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η ντάμα του και αυτό εξαιτίας του ότι ο ηθοποιός καθυστέρησε στην παράστασή του στο θέατρο – πρόλαβε όμως και έφτασε στην ώρα του.



Πρώτα βγήκε στη σκηνή η Μαρία Ηλιάκη, η οποία χόρεψε το κομμάτι της Μελίνας Ασλανίδου "Τετάρτη Βράδυ", δέχεται πολύ καλές κριτικές και συγκεντρώνει 30 βαθμούς. 
Ακολούθησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος που χόρεψε το "Σ' έχω ερωτευθεί" του Σάκη Ρουβά, χωρίς ωστόσο να αποσπάσει τόσο καλά σχόλια, ενώ βαθμολογικά συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Υπό τους ήχους της "Λόλα" του Κωστή Μαραβέγια ο Θανάση Βισκαδουράκη χόρεψε στη σκηνή του σόου χορού και συγκέντρωσε 26 βαθμούς.

Συνέχισε το χορό η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία δεν αρέσει και πολύ στους κριτές, παρά μόνο στον Γιάννη Λάτσιο και πήρε 31 βαθμούς.

Ο Χρήστος Σπανός χόρεψε το κομμάτι από τις Μέλισσες "Ένα" και συγκέντρωσε 33 βαθμούς.

Ακολούθησε η Νίκη Κάρτσωνα με νέο παρτενέρ τον Βλαντιμίρ που χόρεψε "Ακρογιαλιές Δειλινά" και εντυπωσίασε.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης χόρεψε το καινούριο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη "Μόνος μου", πήρε πολύ καλές κριτικές και συγκέντρωσε 34 βαθμούς, ενώ η Χριστίνα Αλούπη απέσπασε εξαιρετικά σχόλια και πήρε 30 βαθμούς.

Η εμφάνιση της Νικολέττας Καρρά στο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή "Έχω Εσένα" συγκέντρωσε 32 βαθμούς, ενώ τα "Αναπάντητα" του Αντώνη Ρέμου χόρεψε ο Θάνος Πετρέλης και πήρε 32 βαθμούς.

Η Ελισάβετ Σπανού χόρεψε το «Ποιον αγαπάς» του Γιώργου Σαμπάνη, πήρε ικανοποιητικά σχόλια από την επιτροπή και 33 βαθμούς.

Το ταλέντο τους στο χορό έδειξαν επίσης και η Μαίρη Συνατσάκη με τη Μορφούλα Ντώνα. Ποιο ζευγάρι, όμως, κρέμασε τα παπούτσια του από το 4ο live; Η Χριστίνα Αλούπη και ο παρτενέρ της είναι αυτοί που μας αποχαιρέτησαν από τόσο νωρίς, καθώς δεν κατάφεραν να παραμείνουν στο σόου. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης