Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη

Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη

Ποιες είναι οι συνταγές της πρώτης εβδομάδας;

Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη
Την κουζίνα του ανοίγει ο Άκης Πετρετζίκης, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου. «Κάν’ το όπως ο Άκης», η νέα εκπομπή του Mega, που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50, μέσα από την οποία ο πρώτος Έλληνας Master Chef θα δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες. Εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων.

Οι συνταγές της πρώτης εβδομάδας:

Δευτέρα 3/11: Η εκπομπή ξεκινά με τον πιο γλυκό τρόπο: τάρτα σοκολάτας με πορτοκάλι και πιπέρι ενώ μαθαίνουμε και το crumble αμυγδάλου.
Τρίτη 4/11: Τι μπορούμε να φτιάξουμε με μία κολοκύθα; Πολλές συνταγές που ούτε καν φανταζόμαστε. Ο Άκης μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε μία γλυκιά συνταγή με βασικό υλικό τον πουρέ κολοκύθας.
Τετάρτη 5/11: Ένα γευστικό και θρεπτικό πρωινό για μια τέλεια μέρα; Ο αγαπημένος μας σεφ έχει τις κατάλληλες συνταγές: τηγανίτες και σπιτικό μούσλι.
Πέμπτη 6/11: Μπορεί το κρέας να συνδυαστεί με μέλι και γιαούρτι; Ο Άκης μάς προτείνει μια απολαυστική συνταγή: αρνάκι με μέλι, πατατούλες και σως με γιαούρτι και μυρωδικά. 

Κλείσιμο
Από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50 στο Mega.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης