Η νέα Μις Ισπανία είναι... ζόρικη

Η νέα Μις Ισπανία είναι... ζόρικη

Η Ντεζιρέ Κορδέρο σαγηνεύει τους άνδρες με την εμφάνισή της αλλά “κρύβει” ένα μυστικό: ασχολείται επαγγελματικά με το... kick-boxing!

Η νέα Μις Ισπανία είναι... ζόρικη
Με μια πρώτη ματιά μοιάζει με άγγελο που κατέβηκε στη γη. Η 21χρονη καλλονή από τη Σεβίλλη είναι η νέα Μις Ισπανία, είναι η κοπέλα που θα εκπροσωπήσει την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου στον επικείμενο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος.

Ονομάζεται Ντεζιρέ Κορδέρο και εκτός από κορμί-λαμπάδα διαθέτει κι ένα αγγελικό πρόσωπο. Ένα πρόσωπο όμως που “κρύβει” μυστικά, καθώς η αιθέρια αυτή ύπαρξη κάθε άλλο παρά εύθραυστη δεν είναι! Για την ακρίβεια η Ντεζιρέ ασχολείται επαγγελματικά με ένα άθλημα που ουδεμία σχέση έχει με τη θηλυκότητα και την ομορφιά: η νέα Μις Ισπανία είναι επαγγελματίας αθλήτρια του... kick-boxing και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο ώστε προ ενός έτους μετακόμισε από τη Σεβίλλη στην Μαδρίτη για να προπονείται υπό καλύτερες προϋποθέσεις και με πιο έμπειρο προπονητικό team.

Κλείσιμο


Μάλιστα η έλευσή της στη Μαδρίτη συνδυάστηκε από την γνωριμία της με έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Για την ακρίβεια η Ντεζιρέ είναι πλέον το κορίτσι του Άλβαρο Ρουίς. Ο οποίος τυγχάνει γιος του άλλοτε αρχηγού και πλέον βοηθού προπονητή της Ρεάλ Φερνάντο Ιέρο.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης