Ελίνα Ακριτίδου: «Μου είπαν δεν θα σε πάρουμε γιατί κάνεις τηλεόραση»!

Ελίνα Ακριτίδου: «Μου είπαν δεν θα σε πάρουμε γιατί κάνεις τηλεόραση»!

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρατσισμό που βίωσε επειδή έπαιζε στο σίριαλ του Νίκου Φώσκολου

Ελίνα Ακριτίδου: «Μου είπαν δεν θα σε πάρουμε γιατί κάνεις τηλεόραση»!
Στον ρατσισμό που βίωσε επειδή έπαιζε στο σίριαλ του Νίκου Φώσκολου αναφέρθηκε η Ελίνα Ακριτίδου στην τελευταία της συνέντευξη.

«Με έσωσε το ότι δεν ήμουν ποτέ ενζενί, ούτε καν όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Αν καθιερωθείς στη συνείδηση του κόσμου ως μια πιτσιρίκα που δεν μπορεί να υποστηρίξει άλλα πράγματα, αυτό μπορεί να σε ακολουθεί μια ζωή. Πέρασα φάσεις που θεωρούσα ότι αδικήθηκα. Δούλευα σκληρά όμως και αγαπούσα αυτό που έκανα», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό ΕΓΩ όταν ρωτήθηκε αν βίωσε ρατσισμό εξαιτίας του ότι πρωταγωνίστησε σε αρκετές καθημερινές σειρές.

Όσο για το αν ένιωσε ποτέ ότι "στιγματίστηκε"; Η ηθοποιός είπε: «Ναι. Μην ξεχνάς ότι ξεκίνησα σε μια περίοδο που, αν έπαιζες στην τηλεόραση, δεν επιτρεπόταν να είσαι στο Εθνικό Θέατρο. Έχω πάει φια οντισιόν και η απάντηση ήταν "δεν θα σε πάρουμε γιατί κάνεις τηλεόραση" και μάλιστα από τους ίδιους ανθρώπους που δύο χρόνια μετά παρακαλούσαν για να παίξουν σε ένα σίριαλ. Έχω δει μεγάλο όνομα του θεάτρου, ο οποίος μάλιστα με κατέκρινε συνέχεια, κάτω από την πόρτα του Νίκου Φώσκολου να χτυπά τα κουδούνια στις δέκα το βράδυ για να πάρει ένα ρόλο. προσωπικά όλα αυτά τα θεωρώ δήθεν».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης