Μαρία Κορινθίου: Σε μία σχέση δεν δέχομαι να είμαι το θύμα

Μαρία Κορινθίου: Σε μία σχέση δεν δέχομαι να είμαι το θύμα

Ποιος είναι ο δικός της απαράβατος κανόνας στις σχέσεις της;

Μαρία Κορινθίου: Σε μία σχέση δεν δέχομαι να είμαι το θύμα
Για το αν βάζει όρια στον έρωτα, αλλά και ποιος είναι για εκείνη ο απαράβατος κανόνας σε κάθε σχέση της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό η Μαρία Κορινθίου.

Αν και δηλώνει ευαίσθητη, βάζει όρια, ειδικά στον έρωτα, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Down Town Κύπρου:  «Ειδικά εκεί. Δεν έχω πέσει ποτέ θύμα στον έρωτα, αν με ρωτάς αυτό, αλλά ούτε και θύτης. Σε οποιαδήποτε σχέση, μου αρέσει να υπάρχει ισορροπία και ίση αξία. Μου αρέσει ο άντρας να είναι κυνηγός, να είναι το ‘αρσενικό’ που λέμε, αλλά ταυτόχρονα να υπάρχει ισορροπία και να μην προσπαθήσει να με εκμεταλλευτεί».

Όσο για τον ποιος είναι ο δικός της απαράβατος κανόνας στις σχέσεις της; Η μελαχρινή ηθοποιός δήλωσε: «Σε μία σχέση δεν δέχομαι να είμαι το θύμα. Μιλάς με έναν Αιγόκερω! Σε όλες μου τις σχέσεις έχω έναν απαράβατο κανόνα: ‘ό,τι δίνεις, παίρνεις!’. Μου δίνεις δέκα και σου δίνω δέκα. Για να αξίζεις το συναίσθημα, την αφοσίωση και την υπομονή μου, πάει να πει ότι μου τα έχεις δώσει κι εσύ. Αν δεν μου τα δώσεις, θα τα πάρω πίσω και θα τα αναιρέσω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης