Η Μελέτη «καρφώνει» την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εμφάνισή της στα 17

Η Μελέτη «καρφώνει» την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εμφάνισή της στα 17

«Και όμως, αυτό το κορίτσι έχει σχολιάσει την δική μου εξωτερική εμφάνιση στον αέρα», λέει η Μελέτη 

Η Μελέτη «καρφώνει» την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εμφάνισή της στα 17
Μία νέα κόντρα στην σόουμπιζ ή μία παλιά  αναζωπυρώνεται; Όπως και να έχει πρωταγωνίστριες αυτής είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη. 

Από χθες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία συνέντευξη που είχε δώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν ήταν ακόμη 17 ετών. 

Η παρουσιάστρια, που τότε ήταν οπαδός της rave μουσικής σε αντίθεση με σήμερα, που πολλές φορές λικνίζεται στον φακό της εκπομπής «Happy Day» ακούγοντας ελαφρολαϊκά  κομμάτια, είχε μιλήσει γι'αυτό το είδος μουσικής τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στα πάρτι που βρισκόταν εκστασιαζόταν από τη μουσική.
Κλείσιμο

H Σταματίνα Τσιμτσιλή βέβαια για να υποστηρίξει τα μουσικά της ακούσματα είχε και την εμφάνιση που επιβάλουν οι... νότες της «psychedelic».

Αυτή την συνέντευξη είδε λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη και δεν κρατήθηκε και την αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.



Mπορεί η παρουσιάστρια του hashtag να μην στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε για τα ακούσματα της τα οποία υποστήριζε με πάθος αλλά ούτε και σ'αυτές για τους πολιτικούς της χώρας μας τους οποίους τότε είχε «χεσμ...νους», όπως αναφέρεται στο κείμενο. 

Η Ελεονώρα Μελέτη πέταξε την... καρφάρα της για την εμφάνιση της παρουσιάστριας. 

Η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία της 17χρονης Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν θυμίζει σε τίποτα την παρουσιάστρια του «Happy Day». Έντονο μακιγιάζ, σκουλαρίκι στη μύτη και μπορντό κραγιόν ολοκλήρωναν το τότε λουκ της παρουσιάστριας, που πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το πρώτο της βιβλίο. 

Εν ολίγοις η Ελεονώρα Μελέτη πόσταρε την συνέντευξη στο λογαριασμό της και σχολίασε: «και όμως, αυτό το κορίτσι έχει σχολιάσει την δική μου εξωτερική εμφάνιση στον αέρα». 

Λέτε να βγάλει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή παλαιότερη συνέντευξη της Μελέτη στην εκπομπή της; 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης