Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλάει για τον γάμο του

Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλάει για τον γάμο του

Ο τραγουδιστής μίλησε στην πρωινή εκπομπή για τη σύζυγό του και τα παιδιά του

Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλάει για τον γάμο του
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής αφού έκανε τον... γύρο του κόσμου αφού ταξίδεψε σε πολλές χώρες μαζί με την σύζυγό του επέστρεψε στην Ελλάδα μιας και σε λίγες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι εμφανίσεις του σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.


Ο Γιώργος Τσαλίκης στην συνέντευξή που παραχώρησε στο «Πρωινό» μίλησε για την σύζυγό του και για την ζωή μετά τον γάμο και είπε: «Δεν μπορείς με τα παιδιά στο σπίτι να γίνεται ένας χαμός και εσύ να είσαι μες στα μέλια, τα ρομάντζα και να βγάζεις selfie στην κουζίνα, πάνω από τα μακαρόνια με τον κιμά να φιλιέσαι. Αλλά όταν είμαστε μόνοι μας με τη Δώρα είναι τελείως διαφορετικό. Εκεί είμαστε ένα ερωτευμένο ζευγάρι, που περνάει καλά. Θέλουμε να βρισκόμαστε μόνοι μας. Το κάνουμε συνέχεια», ενώ συμπλήρωσε κάνοντας χιούμορ: «Το καλοκαίρι, όμως, είμαστε όλη η οικογένεια! Gipsy kings, όλοι στο αμάξι μαζί στην περιοδεία!».
Κλείσιμο


Ο τραγουδιστής με αφορμή της επικείμενες εμφανίσεις του με τον Πάνο Καλίδη είπε: «Είχαμε πει να ξεκινήσουμε σήμερα, αλλά τελικά ξεκινάμε την επόμενη Παρασκευή στο Central, το οποίο είναι καινούριο μαγαζί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, στο ίδιο κτήριο που βρίσκεται το CLUB22 που τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος. Συναντιέμαι μετά από 8 χρόνια με τον Κώστα Μηλιωτάκη, που ήταν μαέστρος μου και γράψαμε πολλά τραγούδια μαζί. Είμαστε πολύ καλά! Εδώ θα είμαι Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, αλλά θα είμαι δύο Τετάρτες τον μήνα Θεσσαλονίκη και άλλες δυο στη Λεμεσό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης