Χάρης Ρώμας: Είμαι ο πιο διαχρονικός ηθοποιός της τηλεοπτικής ιστορίας

Χάρης Ρώμας: Είμαι ο πιο διαχρονικός ηθοποιός της τηλεοπτικής ιστορίας

«Ο πατέρας μου δε ζει πια. Μου είπε απαγορεύσει να χρησιμοποιώ το όνομα του. Έκανα καριέρα με το επίθετο της μητέρας μου»

Χάρης Ρώμας: Είμαι ο πιο διαχρονικός ηθοποιός της τηλεοπτικής ιστορίας
Για την υποκριτική, την μεγαλύτερη επανάσταση της ζωής του, το καινούργιο σίριαλ που έχει γράψει και δώσει στον ΑΝΤ1, το οποίο έχει παγώσει, αλλά και για το αν του κάνουν κακό οι τόσες επαναλήψεις μίλησε ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Λόγω της ενασχόλησής του με την υποκριτική έκανε την μεγαλύτερη επανάσταση της ζωής του: «Ναι. Μάλωσα πολύ με τους γονείς μου τότε. Θα έλεγα πλέον ότι η μητέρα μου είναι περήφανη. Ο πατέρας μου δε ζει πια. Μου είπε απαγορεύσει να χρησιμοποιώ το όνομα του. Έκανα καριέρα με το επίθετο της μητέρας μου. Και αυτό βέβαια το “πλήρωσε” κατά κάποιον τρόπο λίγο πριν πεθάνει. Είχα γίνει ήδη πολύ γνωστός στο πανελλήνιο και όσοι τον έβλεπαν τον αποκαλούσαν “κύριε Ρώμα”».

Αναφερόμενος στο καινούργιο του σίριαλ που έχει δώσει στον ΑΝΤ1, το οποίο έχει παγώσει, δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ: «Δεν το έδωσα. Μου το ζήτησαν. Έχει παγώσει και δεν έχω κάνει καμία προσπάθεια να το ξεπαγώσω γιατί στην πορεία έχω πειστεί ότι το σύμπαν ή ο Θεός μας δίνει σημάδια. Δεν προχώρησε τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσε δεδομένων των τεράστιων επιτυχιών και των επαναλήψεων από τις οποίες ο ΑΝΤ1 εισπράττει ακόμη πολλά λεφτά από τις τηλεθεάσεις».

Κλείσιμο
Τέλος, απάντησε και στο αν του κακό οι τόσες επαναλήψεις: «Δεν μου κάνουν κανένα κακό. Με έχουν κρατήσει ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου, γιατί κατάφερα να είμαι ο πιο διαχρονικός ηθοποιός της τηλεοπτικής ιστορίας. Δεν μου έκαναν κακό επειδή η τηλεόραση δεν είναι το κέντρο της ζωής μου. Αντίθετα μου επισήμαναν ότι δεν πρέπει να επιμένω μόνο σε αυτό το μέσο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης