Ο Νίκος Μουτσινάς για Ηλιάκη και Καινούργιου

Ο Νίκος Μουτσινάς για Ηλιάκη και Καινούργιου

Tους παρακολουθώ μέσω internet

Ο Νίκος Μουτσινάς για Ηλιάκη και Καινούργιου
Στην κάμερα της εκπομπής «Ηappy Day» μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και στο σίριαλ «Τρίχες».

«Με βοήθησε ο Alpha σε αυτό, έκανα κομπόδεμα την προηγούμενη χρονιά, οπότε μπορούσα να πάρω μια απόφαση που δεν θα είναι τόσο καλή οικονομικά αλλά μια χαρά είναι, μην λέω βλακείες. Απλά σε σχέση με τα λεφτά που έπαιρνα είναι πολύ λιγότερα, αλλά είμαι πολύ οκ», είπε ο παρουσιαστής και ηθοποιός, σε ερώτηση σχετικά με τις χαμηλότερες οικονομικές απολαβές εξαιτίας της επιλογής του να είναι μόνο σε σίριαλ φέτος.

 Ακόμη μίλησε και για τους πρώην συνεργάτες του στην εκπομπή «Δέστε Τους» και είπε: «Μπαίνω στο ίντερνετ για να δω την Κατερίνα, την Μαρία και τον Γιώργο που τώρα ξεκίνησε την εκπομπή του. Τα κορίτσια κάνουν κάτι διαφορετικό. Ο ρόλος της Κατερίνας είναι πολύ διαφορετικός από το “Δέστε τους”, είναι πιο κεντρική, πιο σοβαρή. Μου αρέσει λοιπόν, είναι όλοι καλοί και οι τέσσερις. Τη Μαρία την αγαπάω και το ξέρει. Μου αρέσει αυτό που κάνει, είναι κάτι που το γνωρίζει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης