H Σάσα Σταμάτη έδωσε συγχαρητήρια στον Σεφερλή

H Σάσα Σταμάτη έδωσε συγχαρητήρια στον Σεφερλή

«Μπράβο στον Σεφερλή, μπράβο στο Mega, μπράβο και στην ομάδα του! Πάνε πάρα πολύ καλά, κάνουν ωραία πράγματα, κάνουν κάτι διαφορετικό»

H Σάσα Σταμάτη έδωσε συγχαρητήρια στον Σεφερλή
Συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες και δεν μπόρεσε να αποφύγει ερώτηση σχετικά με το δυναμικό ξεκίνημα του Μάρκου Σεφερλή στην πρωινή ζώνη του Mega - ως προς την τηλεθέαση. Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη, που όχι μόνο δεν προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει, αντιθέτως έδωσε και συγχαρητήρια στον... τηλεοπτικό αντίπαλο της εκπομπής Πρωινό στην οποία συμμετέχει.
 
«Το λέγαμε και με τη Φαίη τις προάλλες, που κάναμε μια κουβέντα στον καναπέ. Φυσικά και τα νούμερα έχουν σημασία, γιατί από αυτά κρίνεται αν θα συνεχίσει κάτι ή όχι, αλλά αυτή η εκπομπή όσα χρόνια είμαι εγώ -και είμαι από την πρώτη στιγμή- έχει πάρει πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο και αυτό δεν συγκρίνεται με τα νούμερα» δήλωσε η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. 
 
Στη συνέχεια, μάλιστα, συνεχάρη και την ομάδα του Mega για το επιτυχημένο ξεκίνημά: «Μπράβο στον Σεφερλή, μπράβο στο Mega, μπράβο και στην ομάδα του! Πάνε πάρα πολύ καλά, κάνουν ωραία πράγματα, κάνουν κάτι διαφορετικό. Και είναι λογικό, όταν βγαίνει κάτι διαφορετικό, ο κόσμος να θέλει να το δει και έχει κάθε δικαίωμα να δει κάτι καινούριο. Από εκεί και πέρα, εγώ πιστεύω ότι ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι πάντα αλλιώς. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης