«Θα ήθελα ο Θεός να μου δώσει ένα παιδί», λέει η Μαρία Μπεκατώρου

«Θα ήθελα ο Θεός να μου δώσει ένα παιδί», λέει η Μαρία Μπεκατώρου

«Ο τηλεθεατής θέλει 100% αλήθεια. Μόνο αυτό. Θέλει ανθρώπους που να μην προσποιούνται, αλλά να είναι ειλικρινείς»

«Θα ήθελα ο Θεός να μου δώσει ένα παιδί», λέει η Μαρία Μπεκατώρου
Για το νέο ξεκίνημα των «Καρντάσιανς» στον ΑΝΤ1, την πορεία της, αλλά και την επιθυμία της να γίνει μητέρα μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις άκουσα τα νέα, ενθουσιάστηκα γιατί η αλήθεια είναι ότι το ζωντανό πρόγραμμα είναι το είδος της τηλεόρασης που μου αρέσει. Έτσι έχω μάθει και ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι live πρόγραμμα. Σε τέτοιου είδους εκπομπές άλλωστε, όπως τα “Καρντάσιανς”, το live ταιριάζει περισσότερο. Και οι τρεις μας είμαστε πιο άμεσοι και επειδή βασιζόμαστε πολύ στην πλάκα και το χιούμορ, το live ενδείκνυται περισσότερο», δήλωσε η 40χρονη παρουσιάστρια για τη φετινή αλλαγή στα «Καρντάσιανς» που πλέον θα προβάλλονται ζωντανά.

 
Σημείωσε ακόμα ότι ο τηλεθεατής «θέλει 100% αλήθεια. Μόνο αυτό. Θέλει ανθρώπους που να μην προσποιούνται, αλλά να είναι ειλικρινείς. Θέλει να ακούει αληθινές κουβέντες, γι' αυτό και εμάς μας ενδιαφέρει να έχουμε ανθρώπους στην εκπομπή που θα λένε μέσα από την καρδιά τους αυτά που νιώθουν».
Κλείσιμο
  
Αποκάλυψε ακόμα στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» ότι όταν πιέζεται, «θυμώνω, αλλά τότε φροντίζω να είμαι μόνη μου στο σπίτι μου. Ούτε στον Αντώνη ξεσπάω. Προτιμώ να κλάψω πάρα πολύ. Ή να τα πω μόνη μου, να φωνάξω και να εκτονωθώ».
 
Τέλος, στην ερώτηση αν θεωρεί πως λείπει κάτι από τη ζωή της, η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε: «Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένη με όσα έχω στην καθημερινότητά μου. Θα ήθελα μόνο κάποια στιγμή ο Θεός να μου δώσει ένα παιδί για να μεγαλώσω την οικογένειά μου, χωρίς όμως εμμονές και υστερίες. Είμαι χαρούμενη και κάνω τον σταυρό μου γιατί δεν μου ήρθε τίποτα εύκολα. Δεν περίμενα ότι θα έχω αυτή την εξέλιξη και είμαι πολύ ευτυχισμένη που ο άντρας μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου είναι καλά. Μου λείπει ένα παιδί, αλλά όχι ότι θα τρελαθώ εάν δεν έρθει. Μακάρι να έρθει. Δεν παύω όμως να νιώθω πολύ τυχερή και να ελπίζω».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης