Μάκης Πουνέντης: Το «καρφί» για την Μελίνα Ασλανίδου

Μάκης Πουνέντης: Το «καρφί» για την Μελίνα Ασλανίδου

«Έχει μπει στο γραφείο μου η Μελίνα Ασλανίδου. Δεν της είπα καλημέρα γιατί δεν τη γνώρισα» είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αυτά είναι»

Μάκης Πουνέντης: Το «καρφί» για την Μελίνα Ασλανίδου
Με αφορμή τα σχόλια του Δήμου Βερύκιου, ο οποίος αποκάλεσε «επιστημονικό πείραμα» το πρόσωπο της Τζένης Μπαλατσινού, ο Μάκης Πουνέντης έκανε τη δική του αιχμηρή δήλωση στην εκπομπή που παρουσιάζει με την Μαρία Ηλιάκη, «Αυτά είναι».

«Να σας πω εγώ για τραγουδίστριες. Θα πω με ονόματα, αν θέλετε θα μιλήσω με ονόματα, δεν έχουμε πρόβλημα.»,  είπε ο Μάκης Πουνέντης και συνέχισε: «Έχει μπει στο γραφείο μου η Μελίνα Ασλανίδου. Παιδιά, δεν της είπα καλημέρα γιατί δεν τη γνώρισα, λέω αν δε σας πειράζει ελάτε να σας δω σε λίγο γιατί… δεν είναι κακό, δεν το λέω άσχημα, δε λέω ότι έκανε… λέω ότι έχουν αλλάξει, αλλάζουνε οι άνθρωποι. Δηλαδή μία γυναίκα μπορεί να τη δεις βαμμένη και μετά να τη δεις άβαφτη και να είναι διαφορετική. Είναι αυτό που ξυπνάμε το πρωί και λέμε ‘Αχ, ποια είναι αυτή δίπλα’.» ήταν η δήλωση του Μάκη Πουνέντη προκαλώντας την έκπληξη της Μαρίας Ηλιάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο
peoplegreece.com
Κλείσιμο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης