Λίνα Σακκά: Δεν ήμουν πάντα ισορροπημένη στη ζωή μου

Λίνα Σακκά: Δεν ήμουν πάντα ισορροπημένη στη ζωή μου

«Ήμουν ένας άνθρωπος με ανασφάλειες, μελαγχολίες... Κλεινόμουν αρκετά στον εαυτό μου, περνούσα φάσεις όπου πίστευα ότι αρκετά πράγματα είναι μάταια»

Λίνα Σακκά: Δεν ήμουν πάντα ισορροπημένη στη ζωή μου
Για τη σχέση της με τον γιο της, τον σύντροφό της, Μάρκο Καραμάνη, αλλά και για το ενδεχόμενο να παντρευτούν μίλησε η Λίνα Σακκά σε πρόσφατη συνέντευξη της.
 
«Δεν ήταν κάτι που προγραμμάτιζα. Άφηνα τη ζωή να με πάει. Αυτό που προσπαθούσα ήταν να "δουλεύω" με τον εαυτό μου. Το παιδί ήρθε σε μια περίοδο όπου είχα βρει τις ισορροπίες μου. Το λέω αυτό γιατί δε νομίζω ότι ήμουν πάντα ισορροπημένη στη ζωή μου» είπε για τον ερχομό του πρώτου παιδιού της και συνέχισε: «Ήμουν ένας άνθρωπος με ανασφάλειες, μελαγχολίες... Κλεινόμουν αρκετά στον εαυτό μου, περνούσα φάσεις όπου πίστευα ότι αρκετά πράγματα είναι μάταια. Κακά τα ψέματα, η δουλειά του ηθοποιού είναι λίγο "αέρας". Επενδύουμε συναισθήματα, εκφραζόμαστε και λίγο μετά όλα αυτά γίνονται καπνός και φεύγουν»
 
Αποκάλυψε ακόμα στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» ότι η ψυχανάλυση τη βοήθησε να ξεπεράσει τις ανασφάλειες: «Πάρα πολύ. Και μερικές φορές νιώθω σαν να ήξερε το παιδί πότε να έρθει. Όταν, δηλαδή, θα ήμουν και εγώ έτοιμη να του δώσω πράγματα».
 
Κλείσιμο
Όσο για τον σύντροφό της, τη γνωριμία τους αλλά και την εγκυμοσύνη που «ήρθε» δύο μήνες αργότερα; «Γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί προέκυψε πολύ γρήγορα. Μπορεί να ακούγεται τυχαίο, όμως για μένα έχει να κάνει με την εσωτερική ωριμότητα. Εάν ήμουν 20 χρόνων, το πιο πιθανό είναι να αντιδρούσα διαφορετικά», ενώ στην ερώτηση για ποιον λόγο δεν έχουν παντρευτεί, απάντησε: «Δεν πιστεύουμε ότι αυτή η τελετή είναι σημαντική ή κάτι απαραίτητο για τη ζωή μας. Ποτέ δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου με νυφικό, να πήγαινω στην εκκλησία ντυμένη νύφη. Το σέβομαι, εκτιμώ όσες το κάνουν, αλλά για μένα δεν είναι κάτι που χρειάζεται», είπε η ηθοποιός.
 
Τέλος, μίλησε αν το να κάνει ένα δεύτερο παιδί είναι κάτι που σκέφτεται: «Δεν κάνω σχέδια και ειδικά σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Ένα παιδί θέλει πολύ χρόνο και διάθεση. Είμαι πολύ καλά με τον Μάριο. Είναι στην ηλικία που γνωρίζει και εξερευνά τη ζωή και αυτό απαιτεί από πλευράς μου αφοσίωση. Φοβάμαι ότι ένα δεύτερο παιδί σ' αυτή τη φάση θα με έβρισκε κάπως κουρασμένη σωματικά. Δεν είμαι και 20 χρονών!» είπε με χιούμορ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης